Βάσω Μαζωνάκη: Οι τρυφερές αγκαλιές μέσα στο νερό με τον Δημήτρη Μακρυνιώτη - Διακοπές στη Σκύρο μετά τη δικαστική διαμάχη με τον αδερφό της, Γιώργο

Η ρομαντική ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά) / Instagram Δημήτρης Μακρυνιώτης (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά) / Instagram Δημήτρης Μακρυνιώτης (δεξιά)

Η Βάσω Μαζωνάκη τους τελευταίους μήνες έχει βρεθεί στο προσκήνιο εξαιτίας της δικαστικής της διαμάχης με τον αδερφό της, Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε τι ακριβώς έχει συμβεί μεταξύ τους και ποιος είναι ο λόγος που έφτασαν στα δικαστήρια, ενώ ήταν μία πολύ δεμένη οικογένεια γενικότερα - δείτε εδώ.

Η ίδια, όλο αυτό το διάστημα, δεν έχει προχωρήσει σε καμία δήλωση ούτε στα κανάλια αλλά ούτε και στα site και προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό της, όπως κάνει και ο σύντροφός της, Δημήτρης Μακρυνιώτης, ο οποίος όποτε έχει συναντήσει κάμερες, είτε απομακρύνεται με γοργούς ρυθμούς είτε αποφεύγει να απαντήσει για το συγκεκριμένο θέμα (δείτε εδώ την αμήχανη αντίδρασή του σε ερώτηση για τα "καρφιά" του τραγουδιστή προς το πρόσωπό τους).

Αυτές τις μέρες, μάλιστα, οι δυο τους είναι εκτός Αθηνών και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Σκύρο. Ο διάσημος σεφ δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τα τρυφερά τους τετ α τετ στην θάλασσα, με εκείνη να τον κρατά στην αγκαλιά της μέσα στο νερό και να χαμογελά στον φακό.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μακρυνιώτη από τις διακοπές με την Βάσω Μαζωνάκη

«Τις καλησπέρες μας από την πανέμορφη Σκύρο...», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του.


Η τελευταία εξέλιξη στην δικαστική διαμάχη των δύο αδερφών είναι πως απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο Γιώργος Μαζωνάκης προς εκείνη, διεκδικώντας την απόλυτη διαχείριση της περιουσίας του, όπως μετέφερε ο Άγγελος Βουράκης στην εκπομπή Γειά σου, το Σάββατο 6/7.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 5/7 το Πρωτοδικείο Πειραιά εξέδωσε απόφαση όπου απορρίπτει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του κατά της αδελφής του, χωρίς ωστόσο η απόφαση αυτή να έχει φτάσει ακόμη στα χέρια κανενός εκ των δυο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Άγγελο Βουράκη όμως, μετά τα ασφαλιστικά μέτρα αναμένεται και το δικαστήριο για την κύρια αγωγή, στο οποίο θα συζητηθεί η ουσία της υπόθεσης.

Να σημειώσουμε πως "πέτρα του σκανδάλου" είναι το ακίνητο στην Μύκονο, όπου πρόσφατα ο Γιώργος Μαζωνάκης πόζαρε μπροστά του με νόημα.