Ελένη Φουρέιρα: Τα νυχτοπερπατήματα στα μπουζούκια μέχρι τα ξημερώματα - "Τα έσπασε" με τζιν και μπλούζα φιόγκο δίπλα στην Κοκκίνου

Χαμός με τους θαμώνες!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Φουρέιρα δεν πραγματοποιεί συχνά εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα πέρα από τα βράδια που τραγουδάει η ίδια πάνω στη σκηνή, ωστόσο μετά την συναυλία της στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας (όπου βρέθηκε και ο Αλμπέρτο Μποτία), ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο μαγαζί που εμφανίζεται η Έλλη Κοκκίνου.

Απόλαυσε, λοιπόν, το πρόγραμμα που κάνει μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή και την Κόνι Μεταξά, μέχρι τα ξημερώματα, και κάποια στιγμή η τραγουδίστρια κατέβηκε από την σκηνή, πλησίασε το τραπέζι της και έδωσε το μικρόφωνο σε εκείνη για να τραγουδήσει, ξεσηκώνοντας τους θαμώνες.

Η νυχτερινή έξοδος της Ελένης Φουρέιρα στα μπουζούκια με την Έλλη Κοκκίνου

Η Ελένη Φουρέιρα είχε επιλέξει ένα πολύ εντυπωσιακό outfit, διαφορετικό από εκείνα με τα οποία εμφανίζεται στα show της. Φορούσε ένα φαρδύ τζιν παντελόνι και ένα ασπρόμαυρο top σε σχήμα φιόγκου, ενώ στα μαλλιά της είχε κάνει μπούκλες και κάποιες πλεξούδες. Το μακιγιάζ της έδινε ένταση στα μάτια και ήταν πιο ήσυχο στα χείλη, ολοκληρώνοντας το λαμπερό look της.

Ελένη Φουρέιρα Έλλη Κοκκίνου

Ελένη Φουρέιρα Έλλη Κοκκίνου μπουζούκια

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στον Τάσο Ριζόπουλο για το Κοσμοράδιο 95,1 με αφορμή την καλοκαιρινή της περιοδεία, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί και με την υποκριτική, εξηγώντας το λόγο που οι τραγουδιστές μπορούν να γίνουν και ηθοποιοί.

«Όσον αφορά την έκθεση είναι λίγο κοντά για τον τραγουδιστή και τον ηθοποιό. Δεν τα βάζω μαζί, είναι κάτι τελείως διαφορετικό το ένα και κάτι τελείως; διαφορετικό το άλλο αλλά είναι και τόσο κοινά. Νομίζω ότι και το να είσαι πάνω στη σκηνή είναι ένας ρόλος. Δεν είμαι δηλαδή εγώ στη ζωή μου τόσο ψωνισμένη όσο βγαίνω στη σκηνή, το λέω ειλικρινά. Νιώθω υπέρτατη όταν είμαι στη σκηνή ,νιώθω ότι δεν με πιάνει τίποτα. Και το νιώθω αυτό ενώ αυτό το πράγμα δεν το νιώθω στη ζωή μου καθόλου.

Οπότε είναι ένας ρόλος και αυτόν τον ρόλο, αν δεν τον βιώνεις, να είσαι καλός και να το πιστεύεις και να το κάνεις, τότε δεν θα πετύχεις ούτε στη δουλειά σου ως τραγουδιστής. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ εντάξει και το βρίσκω πάρα πολύ ωραίο να παίζουν τραγουδιστές στο θέατρο, αρκεί να έχουν ταλέντο για να το κάνουν ωραία. Εννοείται, αυτό δεν θα το κρίνουμε ούτε εγώ ούτε κανένας. Ο κόσμος θα το κρίνει και το βρίσκω πάρα πολύ ωραίο πολλές φορές», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, σε άλλο σημείο αναφέρθηκε και στον γιο της Ερμή, ο οποίος όπως εξομολογήθηκε έχει πολύ ενέργεια.