Μαρία Μπακοδήμου: Άφωνοι όλοι με τα καλλίγραμμα πόδια της - Το σώμα της στα 59 χωρίς ρετούς

Μαυρισμένη και στα καλύτερά της!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Μπακοδήμου
Instagram / Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου, μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής της, Γειά σου, στο κανάλι του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ την όλο νόημα ανάρτηση που έκανε), ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο αγαπημένο της Καστελόριζο.

Καθημερινά αναρτά φωτογραφίες σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κρατώντας επαφή με το κοινό και τους ακόλουθούς της και την Τρίτη 23 Ιουλίου ανέβασε ένα στιγμιότυπο που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Η παρουσιάστρια πόζαρε στον φακό την ώρα που περπατούσε στα στενά μαζί με τον σκύλο της και έτσι όπως φυσούσε ο αέρας, άνοιγε το φόρεμά της μπροστά και φαινόντουσαν τα γυμνασμένα και καλλίγραμμα πόδια της. Σε συνδυασμό με το μαύρισμά της, η εικόνα είναι άκρως εντυπωσιακή και όλοι αυτό της έγραφαν στα σχόλια.

Δείτε επίσης: «Γροθιά στο στομάχι» το βίντεο της για την κακοποίηση: «Δεν ξέρετε πώς είναι να νιώθεις τον φόβο»

Η ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου από τις διακοπές της

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια προσέχει πολύ τον εαυτό της και ακόμη κι αν δεν ακολουθεί κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής, πάντα προσέχει την διατροφή της, γι' αυτό και έχει καταφέρει να διατηρεί αυτό το σώμα στα 59 της χρόνια.

«Μια κουκκίδα στην απόσταση , είναι ένας άνθρωπος που φεύγει», έγραψε η ίδια στην λεζάντα της ανάρτησης.


Στη φωτογραφία που ανέβασε στις 17 Ιουλίου ποζάρει χαμογελαστή στον φακό με τα γυαλιά στο κεφάλι, δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι χρήστες που τη σχολίασαν αρνητικά και της είπαν ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιεί έντονα φίλτρα.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη για το διαζύγιο Μπακοδήμου & Αργυρόπουλου - «Όταν χώριζε κοιμόμουν εγώ με τη Μαρία στο ένα δωμάτιο και ο άντρας της στο άλλο»

Η παρουσιάστρια μπορεί να μην έκανε κάποια δήλωση, ωστόσο τελικά οι πράξεις έχουν πολύ μεγαλύτερο νόημα. Η Μαρία Μπακοδήμου απαντώντας έμμεσα στα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες στο προφίλ της, δημοσιεύοντας μια νέα φωτογραφία, φορώντας τα γυαλιά της αυτή τη φορά, στα οποία γράφει: «Δεν με νοιάζει».

Στη λεζάντα της ανάρτησης η Μαρία Μπακοδήμου σημειώνει: «Τα σωστά γυαλιά για καλύτερη θέα». Τελικά μάλλον ήταν θέμα... οπτικής!