Άννα Παναγιωταρέα: Τι κάνει και πως είναι σήμερα - Σπάνια δημόσια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας

Δείτε τις φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Η Άννα Παναγιωταρέα είναι μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες δημοσιογράφους αλλά και καθηγήτρια στο Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος κλασικής φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επίσης, έχει εργαστεί σε διάφορες εφημερίδες και περιοδικά όπως: «Επίκαιρα», «Ελεύθερος Τύπος», «Απογευματινή», «Καθημερινή». Επίσης σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς: Κανάλι 1, ANT1, Flash 9.61, ΝΕΤ, Mega Channel και Alpha TV. Υπήρξε επίσης παραγωγός της εκπομπής «Ουδείς αναμάρτητος» που φιλοξενήθηκε στη συχνότητα της ΝΕΤ. Τιμήθηκε (25.11.2014) με το παράσημο του Χρυσού Λέοντος του Αγίου Μάρκου απ τον Πάπα & Πατριάρχη Αλεξανδρείας & πάσης Αφρικής Κύριο Θεόδωρο Β΄.

Ολοκλήρωσε το διδακτορικό της στο Ιστορικό - Αρχαιολογικό τμήμα του ΑΠΘ. Από το 1995 διδάσκει στο τμήμα δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, όπου διδάσκει μαθήματα που αφορούν την τέχνη της συνέντευξης, την ανάλυση και τη σύνθεση των ειδήσεων.

Τον Σεπτέμβριο του 2014 ανέλαβε καθήκοντα εκπρόσωπου τύπου για το Υπουργείο Πολιτισμού, σχετικά με το ανασκαφικό έργο και ευρήματα του Τύμβου Καστά από την αρχαιολογική ομάδα της Κατερίνας Περιστέρη, σε συνεργασία με τη γενική γραμματέα του υπουργείου Λίνα Μενδώνη.

Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Άννας Παναγιωταρέα

Τα τελευταία χρόνια κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Πρόσφατα ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνει τη βόλτα της χαμογελαστή και ευδιάθετη.

Κομψή μάλιστα, φορούσε παντελόνα με μπλε μπλούζα και ροζ γόβες τις οποίες συνδύασε με την ροζ τσάντα της.

Δείτε επίσης: Διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο και αποχώρησε από την τηλεόραση - Έτσι είναι σήμερα ο παρουσιαστής ειδήσεων του STAR, Θοδωρής Δρακάκης

Άννα Παναγιωταρέα πως είναι σήμερα

Άννα Παναγιωταρέα