Φίλιππος Τσαγκρίδης: «Ετοιμαστείτε να γράψετε τίτλους» - Ξανθιά και από γνωστή οικογένεια η νέα του σύντροφος;

Η φωτογραφία που δημοσίευσε και "άναψε φωτιές"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Φίλιππος Τσαγκρίδης
Instagram / Φίλιππος Τσαγκρίδης

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έχει απασχολήσει πολύ έντονα τα media την χρονιά που πέρασε, σχετικά με την προσωπική του ζωή. Από τη μία τα φιλιά με την Δανάη Μπάρκα, από την άλλη οι συναντήσεις με την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν και φήμες πως είναι σε σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - δείτε εδώ την περιπαικτική του απάντηση.

Παρόλα αυτά, όλα δείχνουν πως καμία από τις παραπάνω γυναίκες δεν υπάρχει στη ζωή του. Αντιθέτως, μία άλλη ύπαρξη του έχει κλέψει την καρδιά σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Summer's Cool. «Αγκαλιάζονταν και αντάλλασσαν φιλιά δημόσια σε ένα γνωστό εστιατόριο του νησιού. Είναι πολύ καλά και ερωτευμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά τις προάλλες ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στον αέρα, επισημαίνοντας πως η γυναίκα με την οποία φέρεται πως είναι ερωτευμένος έχει πολύ γνωστό επίθετο - δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ.

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Φίλιππου Τσαγκρίδη;

Ο ίδιος, λοιπόν, αργότερα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την Κάθριν Εμπειρίκου, όπου εκείνος φορούσε μαύρο κοστούμι και εκείνη στεκόταν στην αγκαλιά του με ένα εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα, και αμέσως "φούντωσαν" οι φήμες πως εκείνη είναι η νέα του σύντροφος.

Η συζήτηση ξεκίνησε, έτσι, ξανά στο Summer's Cool, με την Μαριάντα Πιερίδη να έχει τις αμφιβολίες της εάν είναι όντως ζευγάρι και απλώς τόνισε: «Η οικογένειά της έχει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές έργων τέχνης», εξηγώντας πως μιας και εκείνος είναι λάτρης των τεχνών, αυτό είναι ένα κοινό τους σημείο.

Ο Ισίδωρος Φίκαρης, από την άλλη πλευρά, όμως, δήλωσε με σιγουριά: «Αυτό το ζευγάρι θα μας απασχολήσει το μέλλον και ετοιμαστείτε να γράψετε τίτλους».