Απόστολος Γκλέτσος: Αυτή είναι η κούκλα 22χρονη κόρη του - Με μακριά ξανθά μαλλιά και μεγάλο χαμόγελο

Του μοιάζει πολύ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Απόστολος Γκλέτσος το 2000 γνώρισε και ερωτεύτηκε την make up artist Μαρία Μαγγίνα, με την οποία έμεινε μαζί μέχρι και το 2006, όπου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η γυναίκα αυτή (δείτε εδώ ποια είναι) έμελλε να γίνει η μητέρα του παιδιού της, της μοναχοκόρης τους, την οποία ονόμασαν Βαλίσια.

Η Βαλίσια πλέον είναι 22 ετών και σπουδάζει και όπως όλοι οι νέοι είναι αρκετά ενεργή στα social media της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, έχει χιλιάδες ακόλουθους και παρόλο που ανεβάζει καλλιτεχνικές φωτογραφίες περισσότερο, τις προάλλες δημοσίευσε μία δική της φωτογραφία, εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή είναι η 22χρονη κόρη του Απόστολου Γκλέτσου

Έχει μακριά ξανθά μαλλιά, αψεγάδιαστο δέρμα και μεγάλο χαμόγελο! Έχει, μάλιστα, πολλά στοιχεία από τον πατέρα της στο πρόσωπό της. Είναι μία κούκλα!

Δείτε επίσης: «Η μάνα της έκανε τεστ DNA γιατί δεν...» - Η εξομολόγηση για την κόρη και την πρώην σύντροφό του


«Η κόρη μου είναι 22 χρονών, είναι στο Πανεπιστήμιο και έχουμε πολλά κοινά. Αυτό το παιδί είναι λίγο χαζό... σαν και μένα. Δεν είναι για αυτόν τον κόσμο, είναι λίγο χαζό. Είναι λίγο χαζό, είναι λίγο καλλιτέχνης. Θέλει να φτιάξει τον κόσμο μέσα από την τέχνη. Σπουδάζει πολιτικές επιστήμες και σκηνοθεσία. Πιστεύει ότι θα φτιάξει τον κόσμο, όπως πίστευα και εγώ ότι θα φτιάξω τον κόσμο. Εγώ μέσα από την πολιτική, βέβαια. Έτσι κι αυτό. Έχουμε την ίδια πετριά», είχε πει σε συνέντευξή του στο πρόσφατο παρελθόν για εκείνη.

Και συνέχιζε: «Δυστυχώς δεν έχουμε διαφωνήσει ποτέ έντονα για την ιδέα μας για τον κόσμο γιατί… συμφωνούμε! Δυστυχώς, συμφωνούμε! Το παιδάκι και αυτό θα περάσει τα ίδια με μένα, τις ίδιες κακουχίες. Κάτι ξέρω σαν πατέρας».