Ιωάννα Τούνη: «Eίχε πολύ πολύ οικονομικά ακτοπλοϊκά» - Το νησί που προτείνει για οικογενειακές διακοπές

Το tip που αποκάλυψε για να κλείσεις ακόμη πιο φθηνά τα εισιτήρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: «Eίχε πολύ πολύ οικονομικά ακτοπλοϊκά» - Το νησί που προτείνει για οικογενειακές διακοπές

Η Ιωάννα Τούνη πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στην Κέρκυρα μαζί με τον γιο της, Πάρη, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τους φίλους της, ωστόσο χθες, Δευτέρα 22 Ιουλίου, επέστρεψε στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη (το οποίο ανακαίνισε πρόσφατα - δείτε εδώ πώς είναι πλέον) και θέλησε να μοιραστεί κάποιες πληροφορίες με τους ακόλουθούς της.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως το συγκεκριμένο νησί του Ιονίου είναι ένα από τα πιο κατάλληλα, ιδιαίτερα για μία οικογένεια, καθώς τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι τα πιο οικονομικά που έχει δει μέχρι στιγμής φέτος και δεν έχει βρεθεί σε λίγο μέρη μέχρι τώρα. Έδωσε και tip για να τα βρουν οι ακόλουθοί της και ακόμη πιο φθηνά.

Η δήλωση της Ιωάννας Τούνη για τις διακοπές της στην Κέρκυρα

«Αγαπώ Κέρκυρα. Είναι πάρα πολύ ωραία, μου αρέσει η αρχιτεκτονική, πάρα πολύ το vibe. Εντάξει τα Επτάνησα δεν τα είχα τιμήσει φέτος. Να πάτε Κέρκυρα και έχει και πάρα πολύ φθηνά ακτοπλοϊκά, νομίζω είναι ίσως το πρώτο νησί που έχω πάει με φθηνά πραγματικά ακτοπλοϊκά, οπότε αξίζει και για μια οικογένεια που θέλει να κάνει budget πιο οικονομικό... Νησάρα!» είπε αρχικά και πάνω στο βίντεο σημείωσε:

«Εντωμεταξύ πανέμορφο νησί η Κέρκυρα. Και ίσως ήταν το πρώτο νησί που επισκέφτηκα και είχε πολύ πολύ οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια… ειδικά αν τα κλείσεις online. Οπότε είναι τέλεια επιλογή και για πιο low budget οικογενειακές διακοπές».

Δείτε επίσης: Διακοπές σε χλιδάτο ξενοδοχείο στην Σαντορίνη με τον Αλεξάνδρου και τον Πάρη - Οι βόλτες με σκάφος και τα σούσι στην παραλία

Βέβαια, η επιχειρηματίας μπορεί να έκανε οικονομία στα ακτοπλοϊκά, όμως για τη διαμονή της επέλεξε μία βίλα τεραστίων διαστάσεων για την οποία έκανε home tour και το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, με μεγάλα και κεφαλαία γράμματα να λένε «Το μεγαλύτερο σπίτι που έχω μείνει ποτέ».

Αν δεις το βίντεο, θα καταλάβεις φυσικά ότι ισχύει!

«Καλέ εδώ μέσα κυριολεκτικά χάνει η μάνα το παιδί & το παιδί την μάνα», έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή influencer και δημοσίευσε βίντεο με τουρ από το σπίτι!

«έχασα το μέτρημα στα μπάνια...:p πανάκριβο φαίνεται...(γενικά όχι το ενοίκιο...:p)», «Η προσπάθειά να αποκτήσουμε άχρηστα ουσιαστικά πράγματα έχει κάνει την κατάθλιψη πιο συχνή κι από την γρίπη», «Αυτό μάλλον πρέπει να είναι από εκείνα που βλέπω αυτές τις μέρες που ψάχνω για διακοπές κ μου βγάζει 20.000€ για 6 βραδιά», κι άλλα τέτοια γράφτηκαν στα σχόλια από εκείνους που είδαν το βίντεο με την Ιωάννα να μην απαντά.