Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με το θετικό τεστ εγκυμοσύνης στα χέρια του μικρού Βλάσση - Οι φωτογραφίες από τη μέρα που έμαθε τα ευχάριστα

Τι έκανε μόλις επιβεβαίωσε πως περίμενε το 2ο παιδί της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από μερικές ημέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ένα υγιέστατο αγοράκι, τον παντοτινό κολλητό του μικρού Βλάσση. Καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ωστόσο, δεν αναρτούσε πολλές φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα ή την οικογένειά της, καθώς προσπαθούσε να προστατευτεί σε αυτή την τόσο ευαίσθητη φάση της.

Πλέον, όμως, έχει ξεκινήσει να μοιράζεται όλο και περισσότερα στιγμιότυπα από τους μήνες που πέρασαν με το μωρό της να βρίσκεται ακόμα στα σπλάχνα της και την Τρίτη 23 Ιουλίου θέλησε να μοιραστεί και όλα όσα έκανε την ημέρα που έμαθε πως ήταν έγκυος ξανά.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Η αλλαγή που έκανε στο προφίλ της στο Instagram μετά την γέννα

Οι φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από την ημέρα που έμαθε πως ήταν ξανά έγκυος

«Πώς ξεκίνησε», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα και παρουσίασε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης που κρατούσε στα χέρια της και το έδειξε στον πρωτότοκο γιο της, αλλά και το γεγονός πως δεν σταμάτησε να γυμνάζεται όσο ο μπέμπης μεγάλωνε.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Αυτοί θα πάνε και για τρίτο!» - Η αποκάλυψη και οι ευχές για το δεύτερο παιδί της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου


Την πιο σημαντική ανάρτηση, όμως, την έκανε το πρωί του Σαββάτου 13 Ιουλίου!

Ανέβασε, συγκεκριμένα, την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Είναι ένα από τα "κλικ" που τράβηξε μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου, κρατώντας στην αγκαλιά της τον μπέμπη της, με τον χώρο να είναι γεμάτος μπλε μπαλόνια και δώρα.

«Το 2ο θαυματάκι μας», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της και ξεκίνησε να δέχεται ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους για το νέο μέλος της οικογένειάς της στα σχόλια.

Δείτε επίσης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την γέννα της - «Έχουμε σκεφτεί το όνομα! Θα είναι...»