Ντέμη Γεωργίου: «Θα μας κοιτάς από κει ψηλά και θα...» - "Τσακίζει κόκαλα" ο κολλητός της, Άρτσι, με τον δημόσιο αποχαιρετισμό του

Θα γινόταν κουμπάρος της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ντέμη Γεωργίου
Instagram / Ντέμη Γεωργίου

Ανείπωτο θρήνο και θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο της πρώην παίκτριας του MasterChef, Ντέμης Γεωργίου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουλίου, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, μετά από βακτηριακή λοίμωξη (δείτε εδώ τι ακριβώς είναι και πώς προκάλεσε τον θάνατό της).

Η οικογένεια και οι φίλοι της έχουν όλοι βυθιστεί στο πένθος και δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί, ενώ εκείνη και η σύντροφός της ετοιμάζονταν να παντρευτούν σε δύο μήνες στην Πάρο (δείτε εδώ ποια είναι). Τα social media, μάλιστα, έχουν κατακλυστεί με αναρτήσεις και σπαρακτικούς αποχαιρετισμούς, ανάμεσα στους οποίους είναι και εκείνος του κολλητού της, Άρτσι Καραχάλιου, ο οποίος θα γινόταν και κουμπάρος της.

Το "αντίο" του κολλητού της Ντέμης Γεωργίου

«Κουμπαρούλα μου. Είμαι σίγουρος ότι θα μας κοιτάς από κει ψηλά και θα μας βρίζεις, αλλά τώρα θα γίνει το μεγαλύτερο party για πάρτη σου. Γιατί πάντα μας έλεγε ότι η ζωή είναι ένα πάρτι. Εγώ έτσι θα σε θυμάμαι, με αυτό το χαμόγελο, τη τρέλα και την αυθεντικότητά σου. Καλό ταξίδι μωρό μου», έγραψε χαρακτηριστικά δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία.

Ντέμη Γεωργίου θάνατος κολλητός
Instagram / Άρτσι Καραχάλιος

Και ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος συμμετείχε επίσης στον διαγωνισμό μαγειρικής την ίδια περίοδο, έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σοκαρισμένος από την τραγική είδηση, για να την αποχαιρετήσει δημόσια.

Συγκεκριμένα, ο σεφ που γνωρίσαμε επίσης από το MasterChef δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Ντέμης Γεωργίου και έγραψε «Καλό ταξίδι».

Δείτε επίσης: Ντέμη Γεωργίου - Το διαζύγιο από την πρώην της, η σύντροφός της και οι αναρτήσεις λίγο πριν το θάνατό της

Δημήτρης Μπέλλος Ντέμη Γεωργίου θάνατος