Ντέμη Γεωργίου: Το διαζύγιο από την πρώην της, η σύντροφός της και οι αναρτήσεις λίγο πριν το θάνατό της

Ποια ήταν η πρώην παίκτρια του MasterChef που πέθανε ξαφνικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/demmygeorgiou
Instagram/demmygeorgiou

Η Ντέμη Γεωργίου έφυγε από την ζωή σε ηλικία 39 ετών έπειτα από οξεία βακτηριακή λοίμωξη. Η πρώην παίκτρια του MasterChef υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη, ενώ βρισκόταν στην Πάρο όπου εργαζόταν. Το πρωί της Κυριακής μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα όπου και δυστυχώς κατέληξε σήμερα, Δευτέρα 22/7.

Καταρρακωμένοι είναι οι φίλοι και η οικογένεια της, ενώ σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η σύντροφός της με την οποία σκόπευαν να παντρευτούν σε λίγους μήνες.

Ο χωρισμός και η νέα σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου

Η Ντέμη Γεωργίου ήταν μια από τις παίκτριες του MasterChef που είχε απασχολήσει πολύ τόσο με τις μαγειρικές της ικανότητες, όσο και με την προσωπική της ζωή και την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν και την είχε "σημαδέψει". Αφού συστήθηκε η ίδια στην αρχή του ριάλιτι, στη συνέχεια μας σύστησε και την σύντροφό της Άλκηστη. Οι δυο τους είχαν το δικό τους εστιατόριο, ωστόσο ο χωρισμός τους "έσκασε σαν βόμβα". Η Άλκηστη μάλιστα, πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και να ακολουθήσει τα όνειρα της, με αποτέλεσμα αυτό να πληγώσει την Ντέμη.

Έχοντας όμως σταθεί στα πόδια της βρήκε και πάλι τον έρωτα. Στα social media μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους με την αγαπημένη της - δείτε κοινές φωτογραφίες.

«Ευχαριστώ για οτιδήποτε ψηφίστηκε, αλλά εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία, να ντυθώ νύφη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ. Είμαστε σε σύμφωνο συμβίωσης και είμαστε καλά. Η πρόταση γάμου έχει γίνει έτσι κι αλλιώς στο Λονδίνο. Πιστεύω στην εκκλησία, έχω μεγαλώσει με την εκκλησία. Παντρεύομαι εγώ με την κοπέλα μου μέσα στην εκκλησία; Όχι. Πού είναι η ισότητα. Δεν θλίβομαι, απογοητεύομαι για ένα... μισό νομοσχέδιο», είχε εξομολογηθεί η Ντέμη Γεωργίου για το γάμο της.

Οι τελευταίες αναρτήσεις πριν πεθάνει

Η Ντέμη Γεωργίου έκανε συχνές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το μαγαζί στην Πάρο όπου εργαζόταν. Μάλιστα, πριν 4 ημέρες είχε ανεβάσει ένα από τα πιάτα που είχε φτιάξει.