Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Ποιος είναι ο 62χρονος που παντρεύτηκε "κρυφά" - Το διαζύγιο μετά από 25 χρόνια και ο γιος του

Όσα δεν γνωρίζεις για τον παρουσιαστή της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Ποιος είναι ο 62χρονος που παντρεύτηκε

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος γεννήθηκε στην Ξάνθη και σε ηλικία 14 ετών μετακόμισε με την οικογένεια του στην Αθήνα. Φοίτησε σε σχολή Ηλεκτρολόγων, ενώ στην συνέχεια πήγε στο Εργαστήριο Δημοσιογραφίας, αφού αυτό ήταν πάντα εκείνο που ήθελε να κάνει. Παράλληλα ωστόσο για βιοποριστικούς λόγους ξεκίνησε να εργάζεται σε μια ναυτιλιακή εταιρεία.

Η πρώτη του δουλειά στο χώρο της δημοσιογραφία ήταν στην Αυγή. Έπειτα εργάστηκε στα Επικαιρότητα, Αθήνα 9,84. Στην συνέχεια ήρθε το συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ.

Η άνοδος του Ιορδάνη Χασαπόπουλο στην τηλεόραση

Το 1994 πήρε μεταγραφή για το MEGA. Ξεκίνησε κάνοντας ελεύθερο πολιτικό και στη συνέχεια κυβερνητικό ρεπορτάζ. Επίσης, για περίπου 10 χρόνια κάλυπτε τις αποστολές του πρωθυπουργού και του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή Κοινωνία Ώρα Μega με την Ανθή Βούλγαρη, ενώ προηγουμένως παρουσίαζαν το Ώρα Ελλάδος 5.30 στο OPEN.

Το διαζύγιο του έπειτα από 25 χρόνια

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μετράει ένα διαζύγιο έπειτα από 25 χρόνια έγγαμου βίου. Μέσα από το γάμο αυτό απέκτησε και τον γιο του Στέλιο που σπουδάζει στην Αμερική - δείτε τον εδώ.

«Όταν όλη την ημέρα δουλεύεις και λείπεις από μια σχέση, ένα σπίτι, δεν είναι στο χέρι σου να αποτρέψεις έναν χωρισμό που ενδέχεται να έρθει. Ένας χωρισμός μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης πάντα πονάει. Ο γιος μου έφυγε στα 18 του να σπουδάσει στο εξωτερικό. Κάποια στιγμή γύρισε για τον στρατό και έμεινε να δουλέψει. Ο Στέλιος όμως είναι τελικά παιδί του εξωτερικού. Έτσι, πήρε την απόφαση να φύγει ξανά. Τότε ήταν που με βρήκε μεγάλη στενοχώρια γιατί πίστευα ότι θα ήταν εδώ, κοντά μου. Δεν είδα τον γιο μου να μεγαλώνει», έχει πει.

Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Ο γάμος του στα... κρυφά

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Σκοπελίτου, κάτω από άκρα μυστικότητα το Σάββατο 20 Ιουλίου.

Την είδηση γνωστοποίησε η σχεδιάστρια του φορέματος της νύφης, Όλγα Καραβερβέρη. Πέρα από εκείνη, στο πλευρό του Ιορδάνη Χασαπόπουλου βρισκόταν η συνάδελφος και συμπαρουσιάστρια στο Mega, Ανθή Βούλγαρη, με τον σύζυγό της, Κώστα Κωνσταντινίδη. Στο πλευρό του 62χρονου δημοσιογράφου βρισκόταν επίσης, ως μάρτυρας, η Ματίνα Παγώνη που διατηρεί πλέον φιλική σχέση μαζί του - δείτε φωτογραφίες από το γάμο.