Γιώργος Λιάγκας: Στο εξοχικό του στην Τήνο που έχει πισίνα και θέα θάλασσα - Βίντεο από τις βουτιές του

Έκανε με το σκάφος του τουρ όλες τις παραλίες του νησιού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Στο εξοχικό του στην Τήνο που έχει πισίνα και θέα θάλασσα - Βίντεο από τις βουτιές του

Στην Τήνο βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας μετά το τέλος του Πρωινού από τον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής έχει στο νησί το εξοχικό του σπίτι το οποίο επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι είτε με τα παιδιά του είτε με φίλους του. Και φέτος λοιπόν θα περάσει εκεί μεγάλο μέρος των διακοπών του.

Τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει πολλές αναρτήσεις από τις βουτιές του στη θάλασσα αλλά και από βόλτες του στο νησί με γνωστά ονόματα της showbiz - δείτε ανάρτηση με τον Αργυρό.

Οι βουτιές του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας μοιράζεται πολλά βίντεο από τις παραλίες που επισκέπτεται οδικός αλλά και με το σκάφος του, αφού είναι λάτρεις των φουσκωτών και κάθε καλοκαίρι γίνεται "καπετάνιος" ταξιδεύοντας σε νησιά του Αιγαίου και του Ιουνίου.


Αυτές τις ημέρες ωστόσο βρίσκεται στην Τήνο, ενώ επισκέφθηκε και τη Ρήνεια. Πρόκειται για ένα κυκλαδίτικο νησί του Αιγαίου Πελάγους, ακατοίκητο το οποίο ανήκει στο Δήμο Μυκόνου. Πολλοί το επισκέπτονται με σκάφος αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος, με τις παραλίες του να είναι ονειρικές.


Το σπίτι του

Ο Γιώργος Λιάγκας επίσης, πολλές φορές έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από το υπέροχο σπίτι του, στο οποίο περνάει υπέροχες στιγμές με τους δύο γιους του, Γιάννη και Δημήτρη.

Συγκεκριμένα, το σπίτι του στην Τήνο διαθέτει μια πισίνα για να χαλαρώνει όταν δεν θέλει να πηγαίνει παραλία, ενώ η θέα του είναι μαγευτική. Βλέπει τα καταγάλανα νερά της θάλασσας και ένα μικρό μέρος του νησιού.

Όπως όλα δείχνουν και τα παιδιά του απολαμβάνουν με το παραπάνω το υπέροχο σπίτι αλλά και τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνούν με τον αγαπημένο τους μπαμπά το καλοκαίρι. Μάλιστα μερικές φορές, ο Γιώργος Λιάγκας αποφασίζει να ταξιδέψει στην Τήνο ακόμα και το χειμώνα.

Λιάγκας σπίτι Τήνος