Χριστίνα Μπόμπα: H στιγμή που της ορμάει ο «καρχαρίας» Τανιμανίδης και οι φωτογραφίες με την αδελφή της Ελίνα

Απολαμβάνουν όλοι μαζί τις βουτιές τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/chrismpo
Instagram/chrismpo

Καλοκαίρι στη Νάξο για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη με τις δυο κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα. Το ζευγάρι αυτή την περίοδο γεμίζει τις μπαταρίες του για την επόμενη σεζόν, που σίγουρα θα είναι απαιτητική για τον παρουσιαστή με δύο projects στην τηλεόραση μεταξύ άλλων.

Πριν από λίγη ώρα ο Σάκης Τανιμανίδης μας έδωσε μία γεύση από τις καλοκαιρινές διακοπές τους, καθώς και την αγάπη που έχει στη σύζυγό του, την οποία δεν αφήνει σε ησυχία! Μπορεί να έφερε στην Ελλάδα το διεθνές φορμάτ του Dragons' Den, αλλά για την πρόσφατη πλάκα που έκανε στη Χριστίνα Μπόμπα, μάλλον απ' την αμερικάνικη εκδοχή του, το Shark Tank.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα: Φόρεσε τα πιο αποκαλυπτικά μπικίνι του φετινού καλοκαιριού

Η στιγμή ο Σάκης Τανιμανίδης ορμάει στη Χριστίνα Μπόμπα

Σαν σωστός... καρχαρίας, βγήκε από τη θάλασσα και, χωρίς να τον αντιληφθεί η Χριστίνα Μπόμπα, όρμησε πάνω της και ξεκίνησε να τη φιλάει. Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει δηλώσει πως ούτε ο γάμος, ούτε ο ερχομός των παιδιών λειτούργησε αρνητικά στη σχέση τους, και με κάτι τέτοιες κινήσεις το αποδεικνύει. Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο που δημοσίευσε:

Το ζευγάρι επισκέφθηκε πριν μερικές ημέρες και η μικρότερη αδελφή της Χριστίνας Μπόμπα, Ελίνα, που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται ως ηθοποιός στο εξωτερικό. Αν και οι δυο τους έχουν μία άψογη σχέση, οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και η απόσταση δεν τους επιτρέπει να βρίσκονται πολύ συχνά.

Γι' αυτό και όταν οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν στη Νάξο προσπάθησαν να καλύψουν τον χαμένο χρόνο. Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε και μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με την Ελίνα, και πέρα απ' την εκπληκτική τους ομοιότητα, οι δύο γυναίκες εντυπωσίασαν με τη σιλουέτα που διατηρούν.

«Έστω και λίγες καλοκαιρινές μέρες μαζί», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα. Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της: