Αλέξανδρος Μπουρδούμης & Λένα Δροσάκη: Γενέθλια για τον γιο τους, Αναστάση – Πώς του ευχήθηκαν

Θα τους ενώνει για πάντα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μπορεί να έχουν χωρίσει ως ζευγάρι, αλλά έχουν αποκτήσει έναν γιο που θα τους ενώνει για πάντα. Ο μικρός Αναστάσης κλείνει σήμερα 4 χρόνια ζωής και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την πρώην σύζυγό του Λένα Δροσάκη θέλησαν να του ευχηθούν και δημόσια.

Θυμίζουμε πως το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί και στα πρόσφατα γενέθλια του ηθοποιού. Η Λένα Δροσάκη του τραγουδούσε «Να ζήσεις μπαμπάκα» και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ενθάρρυνε τον μικρό του γιο να την ακολουθήσει στον ρυθμό.

Δείτε επίσης: Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Ξανά μαζί στα γενέθλια του πρωταγωνιστή

Πώς ευχήθηκαν στο γιο τους ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβασε κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία έγραψε: «Μικρέ μου Χάρι Πότερ, μάγε της καρδιάς μου! Χρόνια σου πολλά απόψε που ξημερώνουν τα γενέθλιά σου. Σε καμαρώνω, σε λατρεύω».

Αλέξανδρος Μπουρδούμης γιος

Παρόμοια ανάρτηση έκανε και η Λένα Δροσάκη, η οποία με τη σειρά της έγραψε για τον γιο της στο δικό της προφίλ: «Χρόνια πολλά! Αγάπη μου, ψυχή μου, καρδιά μου, πολύχρονος. Να σε καμαρώνω. Τα χεράκια σου αγάπη μου».

Λένα Δροσάκη γιος

Τι δήλωνε η Λένα Δροσάκη για το διαζύγιό τους

Η ηθοποιός είχε μιλήσει πρόσφατα στην εκπομπή Δύο στις 10 για το διαζύγιό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

«Κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, όλη την ώρα ένιωθα ότι δεν θα τα καταφέρω. Αλλά αντλώ δύναμη από τον Αναστάση, τον γιο μου. Περνούσα τόσα πολλά εκείνη την περίοδο που δεν είχαν στο μυαλό μου ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο (ένα διαζύγιο) και ένιωθα απόγνωση, δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Έλεγα από μέσα μου "τι θέλετε να σας πω τώρα;". Πλέον προσπαθώ να με αγαπώ και να με συγχωρώ περισσότερο, γιατί κάνω κι εγώ πολλά λάθη. Κάποια στιγμή είχα σταματήσει να με αγαπάω. Εύχομαι να είμαι παρούσα σε κάθε στιγμή, σε κάθε λεπτό και να χαίρομαι στη στιγμή, ότι είμαι υγιής, το παιδί μου και η οικογένειά μου είναι καλά και ό,τι είναι να έρθει θα έρθει», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η Λένα Δροσάκη (δείτε εδώ το βίντεο)