Σπύρος Μπιμπίλας για Αλέξη Κούγια: «Δεν θα πέσω στο επίπεδό του» - Ο λόγος που κατέθεσε μήνυση και αγωγή

«Μιλάει για κάθε άνθρωπο με ό,τι προσβλητικότερο μπορεί»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Τη δικαστική οδό έχει πάρει η διαμάχη ανάμεσα στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Αλέξη Κούγια. Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρος του ΣΕΗ, μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων τους λόγους για τους οποίους απευθύνθηκε στα δικαστήρια εναντίον του ποινικολόγου.

«Ο κύριος Κούγιας είναι ένας άνθρωπος που μιλάει για κάθε άνθρωπο με ό,τι προσβλητικότερο μπορεί. Εγώ δεν έχω απαντήσει ποτέ σε καμιά προσβολή, δεν θα πέσω ποτέ σε αυτό το επίπεδο. Όταν κάτι με θίγει, ακολουθώ τη νομική οδό, αυτό που λέει ο κύριος Κούγιας. Κάθε πολίτης, όποια θέση κι αν έχει, πρέπει να σέβεται τον απέναντί του», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε επίσης: Αλέξης Κούγιας: «Υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια! Ας μετρήσει με πόσους έχει πάει...» - "Κόλαφος" ξανά για τον Σπύρο Μπιμπίλα

Ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες για Σπύρο Μπιμπίλα και Αλέξη Κούγια

«Ποτέ δεν έδωσα δημοσιότητα στην υπόθεση αυτή που έχει ήδη γίνει και η απόφαση θα βγει τον Οκτώβριο. Εγώ έκανα μια δίκη που δεν τη χρησιμοποίησα ποτέ για ίδιον όφελος. Δεν υπήρχαν ούτε κανάλι ούτε φωτογράφος. Κανείς δεν ήξερε ότι έγινε αυτή η δίκη. Έκανα μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο και αγωγή για προσβολή προσωπικότητας και περιμένουμε την απόφαση», διευκρινίζει σχετικά με τους λόγους που ακολούθησε τη νομική οδό ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Να τονίσω ότι σέβομαι πάρα πολύ τον κύριο Κούγια. Είναι ένας εξαίρετος ποινικολόγος, που κερδίζει δίκες», επισημαίνει κλείνοντας το θέμα ο Σπύρος Μπιμπίλας.