Όταν η Αναστασία Γιούσεφ χόρεψε για τον πρόεδρο Μπους στη θαλαμηγό της Λάτση: «Με πήραν με ελικόπτερο»

Αποκαλυπτική!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Αναστασία Γιούσεφ βρίσκεται στην Μύκονο και σε βόλτα της στα Ματογιάννια μαζί με μία φίλη της, την συνάντησε η κάμερα του Mykonos Live TV. Η χορεύτρια μίλησε με λεπτομέρειες για τη δουλειά της, ξεκίνησε λέγοντας αστειευόμενη ότι έχει βγάλει εκατομμύρια και ήρθε να τα φάει στην Μύκονο.

Στην συνέχεια η Αναστασία Γιούσεφ προχώρησε σε αποκαλύψεις: «Έχω χορέψει για τον Μπους (Τζούνιορ). Στην θαλαμηγό της Μαριάννας Λάτση. Ήρθαν με ελικόπτερο και με πήραν. Σε ένα νησί είχαν στήσει εστιατόριο με φωτιές. Χόρεψα για τον Μπους (Τζορτζ Μπους Τζούνιορ) και του είπα και το επικό Happy Birthday, Mr President. Γιατί ήταν όντως πρόεδρος! Πληρώθηκα καλά. Είχαμε συμφωνήσει ένα πολύ καλό ποσό, αλλά επειδή η κυρία Λάτση έμεινε ευχαριστημένη μου έστειλε δώρο πολύ περισσότερα χρήματα».

Δείτε επίσης: Αναστασία Γιούσεφ: Καταγγέλλει άντρα για σεξουαλική παρενόχληση - «Με πήγε στο ξενοδοχείο και μου ρίχτηκε»

Το πιο περίεργο πράγμα που ζήτησαν από την Αναστασία Γιούσεφ

Η Αναστασία Γιούσεφ αποκάλυψε στη συνέχεια πως έχουν κάνει τατουάζ το όνομά της και αποκάλυψε το πιο παράξενο πράγμα που της έχουν ζητήσει: «Περίεργα, ανώμαλα πράγματα. Να τους κ@τ@υρήσω. Δεν είναι τρελό;». Στην ερώτηση αν έχει λογαριασμό στην πλατφόρμα OnlyFans, η Ανασταία Γιούσεφ απάντησε αρνητικά, αλλά, όπως σημείωσε, την έχουν τρελάνει στα σχόλια και στα μηνύματα να κάνει.

Στο τέλος χόρεψε on camera και τραγούδησε τους στίχους του τραγουδιού της «Αστεράκι Μου», ενώ αποκάλυψε τον τίτλο του νέου της κομματιού το οποίο θα λέγεται «Μάγια»!

Δείτε παρακάτω το βίντεο: