Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στην παραλία με το θήλαστρο και τον μεγάλο της γιο – Δείτε φωτογραφία

Έγινε ξανά μαμά πριν από δύο εβδομάδες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/konstantinaspyropoulou
instagram/konstantinaspyropoulou

Έζησε ξανά το θαύμα στις 2 Ιουλίου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίζεται πανευτυχής έκτοτε, έχοντας στο πλευρό της τους τρεις άντρες της ζωής της. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της, και αποτελεί καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, και έχει ξεκινήσει σιγά-σιγά να κάνει τις πρώτες της εξόδους.

Μέσα Ιουλίου, και ο καύσωνας αμείλικτος, άρα φυσικό επόμενο η παρουσιάστρια να βρεθεί στην παραλία. Εδώ και λίγες ημέρες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει τα μπάνια της, αλλά δεν ξεχνάει ποτέ τους μικρούς της θησαυρούς που την έχουν τόσο ανάγκη. Από την πρόσφατη εξόρμησή της δεν έλειπαν τα παιχνίδια του Βλάσση, αλλά ούτε και ένα απαραίτητο εργαλείο για να θηλάσει τον μικρό της γιο.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σα να μην γέννησε ποτέ - Με μίνι πράσινο φόρεμα στην Astir Marina Βουλιαγμένης

Η φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με το θήλαστρο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε το μαγιό της το πρωί της Παρασκευής 19/7 και ανέβασε μία φωτογραφία από την παραλία με το θήλαστρο, αφού ακόμα πρέπει να θηλάζει το νεογέννητο μωράκι της. Θυμίζουμε πως ο μικρός θα πάρει το όνομα Βασίλης, από τον πατέρα της παρουσιάστριας. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε:

Ανάρτηση Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου δημοσίευσε και την πρώτη της ολόσωμη ανάρτηση μετά τον τοκετό. Η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει χάσει τα κιλά που απέκτησε κατά τη διάρκεια της κύησης. Φόρεσε το μαύρο της φόρεμα, πρόσθεσε και τα αγαπημένα της αξεσουάρ, κάποια στα χέρια και, φυσικά τα αγαπημένα της γυαλιά ηλίου στο πρόσωπό και εντυπωσίασε.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως προσέχει γενικά πολύ τον εαυτό της και προσπαθεί πάντα να τρώει υγιεινά - δείτε εδώ το γεύμα που έφτιαξε τις προάλλες - κάτι που κάνει πιο εύκολή την μετάβαση μετά τον ερχομό του δεύτερου μωρού.

Ανάρτηση Κωνσταντίνας Σπυροπούλου