ΑΝΤ1: «Κλείδωσε» το νέο πρωινό με πρόσωπα-έκπληξη – Έλειπε για 20 χρόνια από την τηλεόραση ένα μέλος της ομάδας

Πολλά τα ονόματα στο πάνελ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: «Κλείδωσε» το νέο πρωινό με πρόσωπα-έκπληξη – Έλειπε για 20 χρόνια από την τηλεόραση ένα μέλος της ομάδας

Κενή είχε μείνει η θέση στο πρωινό του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1, μετά την αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα απ' το κανάλι. Το «I Love ΣουΚου» δεν θα συνεχιστεί για την επόμενη χρονιά, ωστόσο πρόθεση του σταθμού είναι να στηθεί εκ νέου μία εκπομπή, με διαφορετικό σχεδιασμό καθώς φαίνεται, πολύωρη διάρκεια και πληθώρα θεμάτων από lifestyle και επικαιρότητα.

Στην αρχή είχε ακουστεί πως παρουσιαστές στο νέο πρωινό του ΑΝΤ1 θα είναι ο Θανάσης Πάτρας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ωστόσο το όνομα του δεύτερου έφυγε γρήγορα από το κάδρο, και φαίνεται πως θα παραμείνει στο Mega.

Δείτε επίσης: ANT1 - Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση προγράμματος: Οι νέες σειρές και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Η σύνθεση του νέου πρωινού στον ΑΝΤ1

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Summer's Cool, ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης Πανόπουλος θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωινό του ΑΝΤ1, ενώ στην ομάδα θα συμμετέχουν η Δέσποινα Καμπούρη, η Εβελίνα Νικόλιζα, η Μαρία Φραγκάκη και η Σίσσυ Καλλίνη. Ρόλο-έκπληξη αναμένεται να έχει και ο έμπειρος παρουσιαστής Μίλτος Μακρίδης, που επιστρέφει για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια αποχής.

«Θα είναι ένα διαφορετικό πρωινό, που θα έχει και ενημέρωση και ψυχαγωγία. Μου έκανε περισσότερη εντύπωση ο Μίλτος Μακρίδης, έχει 20 χρόνια να εμφανιστεί στην τηλεόραση, έχει αλλάξει φυσιογνωμικά, απέχει αυτό το διάστημα και θεωρώ ότι θα έχει ενδιαφέρον ο ρόλος του. Ήταν από τους καλύτερους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης», τόνισε η Τζώρτζια Συρίχα μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Παραμένει άγνωστο πώς θα συνδυαστούν τόσοι πολλοί άνθρωποι σε ένα πάνελ, ωστόσο έχει προταθεί το ενδεχόμενο να έχουν ξεχωριστές στήλες έκαστος, με τους δύο κεντρικούς παρουσιαστές να πηγαίνουν προς το μέρος τους, όταν έρχεται η ώρα.

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ: