Έξαλλος ο Νίκος Υποφάντης - Έκλεισε ζωντανή σύνδεση στον αέρα: «Φεύγετε, ευχαριστούμε»

Η ατάκα του καλεσμένου που τον εκνεύρισε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Νίκος Υποφάντης - Έκλεισε ζωντανή σύνδεση στον αέρα: «Φεύγετε, ευχαριστούμε»

Ένταση στον αέρα του Action 24 με τον Νίκο Υποφάντη και τον TikToker Δημήτρη Σαββίδη. Την ώρα που συζητούσαν για την ακρίβεια, μετά από σχετική έρευνα που πραγματοποίησε στα social media ο καλεσμένος της εκπομπής «Action Τώρα», ο ίδιος θέλησε να κάνει μία προσωπική παρένθεση για την εποχή που ο δημοσιογράφος βρισκόταν στον ΣΚΑΪ, αφήνοντας αιχμές που ανέβασαν τους τόνους.

«Με όλο τον σεβασμό και το θάρρος, στην Ελλάδα δεν θα αλλάζει τίποτα όσο εσείς, οι δημοσιογράφοι, οι έχοντες τη δύναμη και τη δυνατότητα, δεν εκθέτετε τους πολιτικούς που χειραγωγούν ανάλογα με τα συμφέροντα που τους εξυπηρετούν. Κύριε Υποφάντη, το 2019 εσείς ήσασταν σε ένα άλλο κανάλι και κάνατε μάχιμη δημοσιογραφία, που σας θυμάμαι ακόμα, στηλιτεύοντας την τότε κυβέρνηση. Όμως από το 2019 ως το 2022 παραμείνατε στο ίδιο κανάλι και δεν κάνατε την ίδια κριτική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σαββίδης.

Δείτε επίσης: «Ο ΣΚΑΪ δεν εκτιμάει τα δικά του παιδιά...» - Ο Νίκος Υποφάντης ρίχνει τα βέλη του στο κανάλι του Φαλήρου

«Τι δεν κάναμε; Δεν έχετε ιδέα αν κάναμε την ίδια κριτική ή όχι. Τώρα μιλάτε με μένα! Τώρα θα απαντήσω και μετά θα πείτε εσείς! Ακούστε κάτι! Είχαμε δύο χρόνια πανδημίας. Δεν ξέραμε αν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι. Εσείς πιστεύετε αυτά τα δύο χρόνια, που λέτε με τόσο στόμφο ότι δεν έκανα σωστή δημοσιογραφία, ότι εμείς δεν ξέραμε τι γίνεται στην αγορά; Ξέρετε ότι μηδένισαν οι τιμές των καυσίμων και τράβηξαν πίσω τις τιμές των προϊόντων; Μη μου το παίζετε έξυπνος εμένα!», απάντησε εμφανώς εκνευρισμένος ο Νίκος Υποφάντης.

Η στιγμή που ο Νίκος Υποφάντης κλείνει έξαλλος τη ζωντανή σύνδεση

«Επειδή το θέμα το κάνατε προσωπικό… Είχαμε δύο χρόνια πανδημίας, που η Ευρώπη και όλος ο κόσμος έχασε εκατομμύρια κόσμου», προσπάθησε να πει ο Νίκος Υποφάντης, ωστόσο την ίδια ώρα ο συνομιλητής του απαντούσε με αποτέλεσμα να τον εκνευρίσει και να διακόψει τη σύνδεση στον αέρα λέγοντας: «Ευχαριστούμε πολύ, φεύγετε, γεια σας!»

«Χάθηκαν εκατομμύρια ζωές, γύρισαν πίσω οι τιμές των προϊόντων γιατί “κάθισαν” οι τιμές των ενεργειακών και ξανάρθε η ακρίβεια με την αύξηση του φυσικού αερίου με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Τράβηξαν όλα τα προϊόντα πάνω και από εκείνη τη στιγμή όλοι οι Έλληνες βιώνουμε καθημερινά την ανατίμηση. Τι λέει ο κύριος;», απάντησε ο Νίκος Υποφάντης σε έντονο ύφος, όταν πλέον είχε κλείσει η ζωντανή σύνδεση.