Εβελίνα Νικόλιζα: «Έχω πάθει αυτό το “δεν αξίζω τίποτα, είμαι άχρηστη”, ψυχοθεραπεύομαι»

«Έχω αυτήν την πάλη στο μυαλό μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Εβελίνα Νικόλιζα: «Έχω πάθει αυτό το “δεν αξίζω τίποτα, είμαι άχρηστη”, ψυχοθεραπεύομαι»

Τα καλοκαιρινά μπλουζ φαίνεται πως χτύπησαν την πόρτα της Εβελίνας Νικόλιζα. Η YouTuber, που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση μέσα από νέο βίντεο στο κανάλι της. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου και θα συνεχίσει να τον συμβουλεύεται.

«Τι κάνετε; Πώς είστε; Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά. Θυμάστε πριν από πραγματικά πολύ καιρό, που σας είχα πει να μου στείλετε τις υποθέσεις σας για εμένα στο Instagram; Μπορεί να έχει περάσει και 1,5 μήνας, σοβαρά. Δεν είχα μπορέσει να το κάνω, διότι ήμουν περίεργα, μετά έγινα καλά και μαντέψτε. Τώρα είμαι πάλι περίεργα», αναφέρει αρχικά η Εβελίνα Νικόλιζα.

Δείτε επίσης: Εβελίνα Νικόλιζα: «Κακά τα ψέματα, χάνω έναν μισθό...» - Η αποκάλυψη για τη Ναταλία Γερμανού μετά την αποχώρηση από το Καλύτερα Δε Γίνεται

Όσα ανέφερε η Εβελίνα Νικόλιζα για την ψυχολογική της κατάσταση

«Είναι αυτά τα καλοκαιρινά μπλουζ; Αυτή η θερινή ραστώνη; Είναι τα υπαρξιακά μου; Είναι που έχω πάθει αυτό το “δεν αξίζω τίποτα, είμαι άχρηστη”; Δεν ξέρω αν τα παθαίνετε αλλά εγώ τα παθαίνω και προσπαθώ ψύχραιμα να μου εξηγήσω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Τέλος πάντων», συνεχίζει η Εβελίνα Νικόλιζα, αποκαλύπτοντας την κατάστασή της αυτήν την περίοδο.

«Έχω αυτήν την πάλη στο μυαλό μου, πήγα και στον ψυχολόγο μου, ψυχοθεραπεύτηκα και συνεχίζω να ψυχοθεραπεύομαι. Θα περάσει. Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα ότι δεν κάνω βίντεο τώρα, γιατί δεν είμαι καλά και θα έκανα και την Κινέζα, γιατί αυτό είναι το καινούριο μου», σημειώνει η Εβελίνα Νικόλιζα, πριν προχωρήσει στις υποθέσεις των διαδικτυακών της φίλων.