«Σαν έγκυος μοιάζει» - Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή από την Αντίπαρο με πολύχρωμο κολλητό φόρεμα

Η αποστομωτική απάντηση της παρουσιάστριας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@stam_tsimtsili
Instagram/@stam_tsimtsili

Στο διαδίκτυο δεν θέλει πολύ για να κυκλοφορήσει μια φήμη, λίγα δευτερόλεπτα αρκούν και μετά μπορεί να σε βγάλουν σε νέα σχέση, η εγκυμονούσα! Αυτά συνήθως είναι κάποια πράγματα που αντιμετωπίζουν τουλάχιστον πολύ συχνά επώνυμες Ελληνίδες. Μια ανάρτησή τους μπορεί να τα ξεκινήσει όλα... Αυτό πήγε να πάθει και η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ALPHA, Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία όμως το πρόλαβε αφού το παρελθόν της έχει δείξει το δρόμο και την έχει κάνει σοφότερη...

Οι φήμες για 4η εγκυμοσύνη και η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Σαν εγκυος μοιαζει η Σταματινα», εγραψε μια διαδικτυακή της φίλη με την παρουσιάστρια να της απαντά για να γλιτώσει τις φημολογίες «μπα καλοκαιρινές διατροφικές ατασθαλίες»


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λοιπόν, σίγουρα δεν είναι εγκυμονούσα, σε αντίθεση με άλλη γνωστή δεσποινίς της ελληνικής showbiz που όχι απλά είναι, το ξέρει πόσους μήνες τώρα και είχε καταφέρει να το κρύψει καλά από όλους κι από όλα, μέχρι που τελικά έγινε γνωστό κι εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι... με έναν πόνο! (δείτε εδώ ποια θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά)