Αρραβωνιάστηκε γνωστή ηθοποιός, χωρισμένη με ένα παιδί - Η φωτογραφία με το μονόπετρο και η συγκινητική ανακοίνωση

Τελικά θα το πάρει το κορίτσι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Η συγκεκριμένη ηθοποιός είχε αρκετές σχέσεις πριν τελικά βρει τον μεγάλο έρωτα της ζωή της! Επιβεβαίωσαν τη σχέση τους τον Αύγουστο του 2022, όταν φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται στη Νέα Υόρκη. Πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Τζον - που εργάζεται στη βιομηχανία του θεάματος - η ηθοποιός είχε σχέση με τον Άλεξ Πέτιφερ, τον Γκάρετ Χέντλουντ και τον συμπρωταγωνιστή της στο «American Horror Story», Έβαν Πίτερς.

Ο λόγος για την ηθοποιό Έμμας Ρόμπερτς η οποία δηλώνει πλέον αρραβωνιασμένη!

Η ανιψιά της Τζούλιας Ρόμπερτ με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα κι έδειξε και το μονόπετρο που της πήρε ο αγαπημένος της, Κόντι Τζον.

«Αφήνω αυτό εδώ πριν η μαμά μου το πει σε όλους», έγραψε χιουμοριστικά η ηθοποιός.


Αξίζει να σημειωθεί πως η Έμμα Ρόμπερτς έχει ένα παιδί, τον Ρόουντς, που είναι τριών ετών, με τον πρώην σύντροφό της, Γκάρετ Χέντλουντ, με τον οποίο έβγαινε από το 2019 έως το 2022.

Πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την Έμμα

Η Έμμα Ρόμπερτς γεννήθηκε στο Ράινμπεκ της Νέας Υόρκης. Είναι κόρη του ηθοποιού Έρικ Ρόμπερτς και της Κέλι Κάνινγκχαμ. Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια με καλλιτεχνικό υπόβαθρο, η Ρόμπερτς είχε έφεση στην ηθοποιία από μικρή ηλικία.

Η Έμμα ξεκίνησε την καριέρα της ως παιδί ηθοποιός και έγινε γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά "Unfabulous" του καναλιού Nickelodeon, όπου έπαιξε την Addie Singer. Η σειρά αυτή είχε επιτυχία και έκανε την Έμμα γνωστή στο ευρύ κοινό.


Αργότερα, η Ρόμπερτς συμμετείχε σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, όπως:

  • "Nancy Drew" (2007)
  • "Wild Child" (2008)
  • "Valentine's Day" (2010)
  • "Scream 4" (2011)
  • "We're the Millers" (2013)
  • "Nerve" (2016)

Εκτός από τον κινηματογράφο, η Έμμα Ρόμπερτς έχει εμφανιστεί και σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές, όπως το "American Horror Story," όπου είχε επαναλαμβανόμενους ρόλους σε πολλές από τις σεζόν της σειράς.