Κατερίνα Δαλάκα: Στη Μύκονο με καυτό τζιν σορτσάκι κι όχι μόνη - Η εμφάνιση που θα συζητηθεί

Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Δαλάκα: Στη Μύκονο με καυτό τζιν σορτσάκι κι όχι μόνη - Η εμφάνιση που θα συζητηθεί

Οι διακοπές για την Κατερίνα Δαλάκα, όπως φαίνεται συνεχίζονται, αφού η πρώην παίκτρια του Survivor μετά την εξόρμησή της με σκάφος στο παραμυθένιο νησάκι Άτοκος (δείτε εδώ φωτογραφίες), βρέθηκε να περπατά στα σοκάκια της Μυκόνου άκρως κεφάτη και ανανεωμένη.

Μετά τα όσα πέρασε για 4η συνεχόμενη φορά η Κατερίνα Δαλάκα στον Άγιο Δομίνικο απολαμβάνει τις διακοπές της έχοντας παρέα της αγαπημένους φίλους αφού μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Φιντιρίκο δεν φαίνεται πως έχει προχωρήσει παρακάτω την ζωή της.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Δαλάκα στη Μύκονο

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr "τσάκωσε" τη νεαρή γυναίκα να κάνει βόλτα στα σοκάκια μαζί με την καλή της φίλη Ματίνα Ζάρα.

Με ένα τζιν σορτσάκι, ένα λευκό πουκάμισο και ψηλά λευκά πέδιλα κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Απλή αλλά σικάτη, όπως πάντα. Ήπιε το ποτό της, φωτογραφήθηκε μπροστά στις κάμερες και πέρασε ευχάριστες καλοκαιρινές στιγμές.

Κατερίνα Δαλάκα

Κατερίνα Δαλάκα μύκονος

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες ημέρες πριν τις παραπάνω αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr ο φακός του Mykonosl Live είχε απαθανατίσει τα κορίτσια στο νησί. Στην παρέα τους τότε ήταν και ο φίλος τους, Τεό, ιδιοκτήτης της εταιρείας VIP Mykonos Concierge. Τα δύο κορίτσια ήταν ευδιάθετα και χαμογελαστά. Μπορεί αυτή την περίοδο να μην υπάρχει κάποιος άνδρας στην ζωή τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διασκεδάζουν. Εντυπωσιακές και οι δύο μαγνήτισαν τα βλέμματα.