Φαίη Ζαφειράκου για την υπόθεση ξυλοδαρμού: «Δεν χτύπησα κανέναν, βάλλομαι πάρα πολύ»

Την εκδοχή της στηρίζει και ο συνθέτης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Facebook/Andreas Kobossis
Facebook/Andreas Kobossis

Πολλά ερωτήματα ξέσπασαν από το πρωί της Τρίτης 16/7, όταν κυκλοφόρησε πως η ηθοποιός Φαίη Ζαφειράκου οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα στην Κάρυστο για ενδοοικογενειακή απειλή και βία σε βάρος του πρώην συζύγου της, Ανδρέα Κομπόση. Το ζευγάρι διέψευσε το περιστατικό, παρά το γεγονός ότι φέρεται να έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της ηθοποιού.

Μετά την κοινή φωτογραφία που ανέβασαν, η Φαίη Ζαφειράκου και ο Ανδρέας Κομπόσης μίλησαν στην εκπομπή «Summer's Cool», καθώς και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Η ηθοποιός ανέφερε εκ νέου πως δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες και πως δεν θέλει να χαλάσει τις διακοπές στον γιο που έχουν αποκτήσει και βρίσκεται μαζί τους αυτές τις μέρες.

Δείτε επίσης: Φαίη Ζαφειράκου - «Σπάει» τη σιωπή της το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: «Έχω τρελαθεί...»

Οι νέες δηλώσεις της Φαίης Ζαφειράκου για το περιστατικό ξυλοδαρμού

«Δεν χτύπησα κανέναν. Εμείς πήγαμε μαζί διακοπές ως είθισται κάθε χρόνο με το παιδί άσχετα που είμαστε χωρισμένοι. Εγώ αυτή τη στιγμή βάλλομαι πάρα πολύ. Σκέψου ότι ο Ανδρέας ανέβασε φωτογραφία από το πρωινό μπάνιο που αναγκαστικά πήγαμε για το παιδί για να μην του χαλάσουμε τις διακοπές γιατί αρκετά χαλάστηκαν οι δικές μας. Και δεν ισχύει αυτό το πράγμα πώς να σου πω», δήλωσε χαρακτηριστικά η Φαίη Ζαφειράκου.

«Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία λόγω θορύβου. Όχι ότι έγινε κάτι. Δώσαμε κάποιες εξηγήσεις στην αστυνομία, κυρίως η Φαίη, και μετά αφέθηκε ελεύθερη και τελείωσε η ιστορία εκεί. Τώρα από κάπου έχει διαρρεύσει όλο αυτό το πράγμα κι έγινε η τρίχα τριχιά. Η Φαίη θα έπρεπε να ήταν μέσα αν ίσχυαν όλα αυτά. Είναι εδώ μία χαρά δίπλα μου και κάνουμε μπάνιο. Σαν ζευγάρι, έστω και πρώην ζευγάρι, διαφωνούμε πολλές φορές, αλλά δεν είναι τόσο ακραίο το πράγμα όπως αυτά που γράφτηκαν. Είμαστε μία χαρά», ανέφερε από την πλευρά του ο συνθέτης Ανδρέας Κομπόσης.