Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Έλενα Χριστοπούλου: Από κολλητές φίλες, δυο ξένες - Τι συνέβη με τις δυο κυρίες

Γιατί χάλασαν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η φιλία αυτή ορκιζόμασταν πως δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ αλλά να που... ποτέ μην λες ποτέ τελικά! Από φίλες - και μάλιστα κολλητές - δυο ξένες φαίνεται πως είναι σήμερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Έλενα Χριστοπούλου. Η δεύτερη υπήρξε μέντορας της πρώτης και η φιλία τους είχε ολοκληρώσει μία σχέση η οποία είχε ξεκινήσει επαγγελματικά.

Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες, η φιλία χρόνων των δυο αυτών κυριών τον τελευταίο καιρό περνάει μια απίστευτα μεγάλη κρίση και στο προσωπικό αλλά και στο επαγγελματικό επίπεδο. Για να καταλάβετε πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα η Ηλιάνα διαπραγματεύτηκε μόνη της το συμβόλαιό της με το Star για τη νέα σεζόν.

Τι συνέβη ανάμεσα σε Παπαγεωργίου και Χριστοπούλου

Δείτε επίσης: Ένας άντρας τις ενώνει: Από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην... αγκαλιά της Κατερίνας Καραβάτου

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν άνθρωποι από το πολύ κοντινό περιβάλλον των δυο κυριών, κάποιες επαγγελματικές επιλογές της Ηλιάνας έβρισκαν αντίθετη την Έλενα με αποτέλεσμα μια, δυο, τρεις, τα νεύρα και η κρίση να μην αργήσουν να φανούν. Η Ηλιάνα ήθελε να ακολουθήσει το δικό της μονοπάτι οπότε...

Ένα στοιχείο που δείχνει ότι οι δύο πρώην αυτοκόλλητες φίλες και συνεργάτιδες δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους είναι και το γεγονός ότι φέτος μετά από χρόνια δεν έκαναν και δε θα κάνουν μαζί διακοπές στα Κουφονήσια.


Η Βασιλική Ρούσσου, μάλιστα, που περίμενε τις δύο γυναίκες στην Πάρο, δήλωσε στην εκπομπή Summer’s cool, ότι οι δύο γυναίκες δεν έφτασαν μαζί στην Πάρο, αλλά ήρθε μόνη της η Έλενα Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε μία άλλη υποχρέωση και θα ερχόταν μετά.

Όταν ερωτήθηκε από το πάνελ της εκπομπής αν η ίδια γνωρίζει κάτι για τη σχέση των δύο κυριών, η Βασιλική Ρούσσου τόνισε ότι γίνονται διάφορα πράγματα σε μία σχέση πολλών χρόνων, όμως το τι συμβαίνει μεταξύ τους είναι μεταξύ τους.

«Κοιτάξτε τώρα παιδιά, μιλάμε για το ότι έχουμε εδώ μια σχέση πάρα πολλών χρόνων, πολλά γίνονται, το μεταξύ τους είναι μεταξύ τους», είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του My Style Rocks.