Ανθή Βούλγαρη: «Θα είναι ωραία να δίνουμε σκυτάλη στη Φαίη Σκορδά, την αγαπώ πολύ...»

Αποκαλύψεις από τη δημοσιογράφο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ανθή Βούλγαρη: «Θα είναι ωραία να δίνουμε σκυτάλη στη Φαίη Σκορδά, την αγαπώ πολύ...»

Η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μίλησαν στην κάμερα του Summer’s cool και την Κωνσταντίνα Μαύρου μετά την τελευταία εκπομπή τους για τη φετινή σεζόν. Θυμίζουμε πως οι παρουσιαστές της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» αποχαιρέτησαν το κοινό την Παρασκευή 12 Ιουλίου, δίνοντας σκυτάλη σε δύο νεότερους συναδέλφους (δείτε εδώ αναλυτικά)

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος δήλωσε από την πλευρά του στην κάμερα του ΣΚΑΪ: «Από το Σεπτέμβριο θα είμαστε εδώ κανονικά από 5:45 μέχρι τις 9:30. Μου ήρθε αυθόρμητα και είπα για τη Δανάη γιατί νόμιζα ότι συνεχίζουμε όλοι, αλλά εκείνοι είχαν τελειώσει με το πρόγραμμα κι εγώ δεν είχα πληροφορηθεί, δεν το είχα στο μυαλό μου και γι' αυτό έγινε αυτό που έγινε. Είχε πλάκα, γιατί πήρε κατευθείαν τηλέφωνο την Ανθή, αγχώθηκε!».

Οι αποκαλύψεις της Ανθής Βούλγαρη

«Περιμένουμε κι εμείς τις ανακοινώσεις του σταθμού, αλλά έχει άλλη χάρη να ξυπνάς πιο αργά» ανέφερε για τη Δανάη Μπάρκα η Ανθή Βούλγαρη, ενώ όσον αφορά το ενδεχόμενο να δίνουν σκυτάλη σαν εκπομπή στη Φαίη Σκορδά του χρόνου, συμπλήρωσε: «Κι αυτό το έχω ακούσει, τη Φαίη την αγαπώ, τη συμπαθώ πολύ, θα είναι ωραία να δίνουμε σκυτάλη σε εκείνη. Σε όποιον και να δίνουμε σκυτάλη είναι ωραίο, δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν, το θέμα είναι ότι γινόμαστε όλοι μια ομάδα και προσπαθούμε για το καλύτερο».

Η Ανθή Βούλγαρη ερωτήθηκε για την πρώην συνεργάτιδά της και φίλη, Κατερίνα Καινούργιου, για την οποία τόνισε πως: «Προφανώς για να κάνει αλλαγές προφανώς τις χρειάζεται. Δεν μπορώ να μιλήσω για την εκπομπή της, τής εύχομαι μία υπέροχη σεζόν. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, θα φανεί». Κλείνοντας απάντησε και για τη συνέχεια των ντοκιμαντέρ της, λέγοντας: «Προς το παρόν δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι ακόμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα με ενδιέφερε πάρα πολύ».