Μαριάντα Πιερίδη: «Αυτό με κάνει θεριό ανήμερο! Θα σας κυνηγήσουμε, έχετε το νου σας!»

Εμφανώς αναστατωμένη η παρουσιάστρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Το μέρος της Ρούλα Κορομηλά, στο θέμα της εκμετάλλευσης των ζώων στα ελληνικά νησιά, πήρε η Μαριάντα Πιερίδη μέσα από την εκπομπή της Summer's Cool. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Σπίτι με το Mega» έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα γαϊδουράκια που υποφέρουν μεταφέροντας βάρος κάτω από την αφόρητη ζέστη, με την παρουσιάστρια του καλοκαιρινού μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ να συμφωνεί απόλυτα και να προειδοποιεί.

«Ξέρετε και από προηγούμενες φορές ότι με ενοχλεί πάρα πολύ, ό,τι έχει να κάνει με ζώα με κάνει θεριό ανήμερο. Δεν υπάρχει μέτρο. Όσο συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε τα ζωάκια σαν να είναι αντικείμενα, εννοείται ότι θα σας κυνηγήσουμε και θα σας βγάλουμε και θα πούμε ποια νησιά είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει η Μαριάντα Πιερίδη: «Μας έριχναν χαστούκια πολλά» - «Το έχω ζήσει»

Η Μαριάντα Πιερίδη έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση

«Να έχετε τον νου σας. Τα λέγαμε πέρσι, τα λέω και φέτος. Είναι απαράδεκτο. Θέλω κάποια στιγμή, σε κάποια άλλη εκπομπή, να ασχοληθούμε λίγο περισσότερο. Κάθε καλοκαίρι έχουμε απίστευτους θανάτους που έχουν να κάνουν με αυτά τα αξιολάτρευτα τετράποδα και όχι μόνο. Οπότε εγώ έχω να πω, το νου σας. Αυτό!», τόνισε εν συνεχεία η Μαριάντα Πιερίδη.