Σάνεν Ντόχερτι - Ανατριχιάζει η τελευταία της επιθυμία για την κηδεία της: «Θέλω τα λείψανά μου να...»

«Υπάρχουν άνθρωποι που θα εμφανιστούν και δεν τους θέλω εκεί»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock

Θρήνος στην καλλιτεχνική σκηνή μετά το θάνατο της Σάνεν Ντόχερτι, που έγινε ευρέως γνωστή για τον ρόλο της Μπρέντα στην δημοφιλή σειρά των 90's «Beverly Hills 90210» και από τη σειρά «Charmed» όπου υποδύθηκε την Πρου.

Η ηθοποιός έδωσε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία 9 χρόνια, που ξεκίνησε από το στήθος και έκανε μετάσταση στον εγκέφαλο και στα κόκαλα. Η Σάνον Ντόχερτι άφησε την τελευταία της πνοή το Σάββατο 13 Ιουλίου, σε ηλικία μόλις 53 ετών, περιτριγυρισμένη από την οικογένεια και τους φίλους της, καθώς και από τον αγαπημένο της σκύλο.

Δείτε επίσης: «Αναπαύσου εν ειρήνη»: Πέθανε θρυλική ηθοποιός στα 53 της από καρκίνο

Η τελευταία επιθυμία της Σάνεν Ντόχερτι

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Σάνεν Ντόχερτι είχε μιλήσει για τη μάχη της με τον καρκίνο σε ένα επεισόδιο του podcast της «Let’s Be Clear», τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν θέλει να γίνει μεγάλη κηδεία, αλλά να αποτεφρωθεί σε ιδιωτική τελετή.

«Θέλω τα λείψανά μου να ανακατευτούν με εκείνα του σκύλου μου και του πατέρα μου. Δεν θέλω να με θάψουν, θέλω να με αποτεφρώσουν», έλεγε χαρακτηριστικά η Σάνον Ντόχερτι, ενώ όσον αφορά τους λόγους που δεν θέλει να γίνει κηδεία, ξεκαθάριζε πως: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζω ότι θα εμφανιστούν και δεν τους θέλω εκεί».

«Δεν τους θέλω εκεί γιατί οι λόγοι για να εμφανιστούν δεν είναι απαραίτητα οι καλύτεροι, όπως, ότι δεν τους αρέσω και στην πραγματικότητα, δεν τους αρέσω αρκετά για να εμφανιστούν στην κηδεία μου. Θα εμφανιστούν επειδή είναι το πολιτικά ορθό, σαν κάτι που πρέπει να κάνουν για να σχολιαστούν άσχημα. Θέλω να πάρω αυτή την "πίεση" από πάνω τους και θέλω η κηδεία μου να είναι σαν μια γιορτή αγάπης. Δεν θέλω οι άνθρωποι να κλαίνε ή να λένε κατ' ιδίαν: “Δόξα τω Θεώ αυτή η σκύλα πέθανε τώρα”», είχε δηλώσει η Σάνεν Ντόχερτι.