Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τα τετ α τετ με τον Χρήστο Μάστορα στην παραλία - Η τρυφερή του κίνηση

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram το μοντέλο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και αγαπητά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Παρόλο που δεν τους αρέσει να προβάλλουν την προσωπική τους ζωή στα φώτα της δημοσιότητας που και που προχωρούν σε κοινές δημόσιες εμφανίσεις ή αναρτήσεις, με τους θαυμαστές τους να τρελαίνονται κάθε φορά που τους βλέπουν μαζί.

Και οι δυο αυτό το διάστημα έχουν πολύ βαρύ πρόγραμμα εξαιτίας των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, εκείνη καθώς ασχολείται με τις τρεις εταιρείες της και το youtube, ενώ εκείνος λόγω της περιοδείας του, αλλά και των γυρισμάτων για την ταινία του Στέλιου Καζαντζίδη "Υπάρχω", στην οποία πρωταγωνιστεί. Επομένως, δεν είναι εύκολο να βρίσκονται συνέχεια.

Δείτε επίσης: «Με τον Χρήστο είμαστε...» - Όλη η αλήθεια για το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Μάστορα

Οι τρυφερές στιγμές της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και του Χρήστου Μάστορα στην παραλία

Όποτε ξεκλέβουν λίγο χρόνο, όμως, επιλέγουν να κάνουν πράγματα μαζί και έτσι το Σάββατο 13 Ιουλίου που είχαν κενό στα προγράμματά τους, αποφάσισαν να πάνε μαζί στην παραλία για να απολαύσουν τον ήλιο και την θάλασσα. Η ίδια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από εκεί και σε μία από αυτές ο τραγουδιστής την χάιδευε στο πρόσωπο.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το πρώτο δώρο που της έκανε ο Χρήστος Μάστορας – Κοστίζει περίπου 2.000 ευρώ

Γαρυφαλλιά Καληφώνη παραλία

Γαρυφαλλιά Καληφώνη Χρήστος Μάστορας παραλία

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο ταλαντούχος τραγουδιστής και το όμορφο μοντέλο άδραξαν επίσης την ευκαιρία και έκαναν μια απόδραση εκτός Αθηνών. Η ανάρτηση μάλιστα της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη την Κυριακή 23/6 στο instagram έβαλε μάλιστα "φωτιά".

Όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, Μάστορας και Καληφώνη βρίσκονται σε ταβερνάκι για φαγητό. Μέχρι λοιπόν να έρθει το γεύμα τους δεν μπορούν να ξεκολλήσουν ο ένας από τον άλλον. Αγκαλιές, φιλιά και πειράγματα μέσα σε λίγα λεπτά δίνουν στον κόσμο μια ιδέα από τη σχέση του τραγουδιστή με το μοντέλο.

Δείτε επίσης: Φανερά αμήχανη η Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Ήταν κάτι που έγινε...» - Η αποκάλυψη για το unfollow στον Χρήστο Μάστορα

Σε πολύ χαλαρή διάθεση είναι ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Η ανεμελιά αυτή φαίνεται τόσο στο πρόσωπό τους, όσο και στα ρούχα που έχουν επιλέξει να φορέσουν πηγαίνοντας για φαγητό.