Βάφτισε την κόρη του ένα χρόνο μετά τη γέννησή της σε ειδυλλιακό μέρος - Όλα τα βλέμματα πάνω στη μπέμπα

Στιγμές ευτυχίας για αγαπημένο πρόσωπο της τηλεόρασης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βάφτισε την κόρη του ένα χρόνο μετά τη γέννησή της σε ειδυλλιακό μέρος - Όλα τα βλέμματα πάνω στη μπέμπα

Πολλά τα ευχάριστα γεγονότα στην εγχώρια showbiz αυτό το τριήμερο! Την Παρασκευή 12 Ιουλίου παντρεύτηκε γνωστός δημοσιογράφος με τη νύφη να λάμπει στο μίνι νυφικό της (δείτε εδώ ποιος είναι), το Σάββατο 13/7 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας πρώην παίκτρια του The Bachelor με παράνυφές της δύο πρώην συμπαίκτριές της (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο), ενώ την ίδια μέρα πρόσωπο της τηλεόρασης βάφτισε την κόρη του.

Ο λόγος για τον Χάρη Αναγνωστόπουλο, τον οποίο γνωρίσαμε από το Deal που εμφανιζόταν ως ο δικηγόρος του τηλεπαιχνιδιού. Ο ίδιος έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά πριν ένα χρόνο και φέτος γιόρτασε μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, και φυσικά την σύζυγό του, Αφροδίτη, την ημέρα της μικρής του, η οποία ονομάστηκε Αέλια.


Η βάφτιση της κόρης του Χάρη Αναγνωστόπουλου

Ο ίδιος δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το μέρος που επέλεξαν, το οποίο ήταν δίπλα στην θάλασσα. Εκείνος φορούσε λευκό παντελόνι και πράσινο πουκάμισο, ενώ η καλή του ένα πολύ εντυπωσιακό λευκό φόρεμα. Η κορούλα τους, όμως, ήταν η πρωταγωνίστρια της ημέρας και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω της.

Βάφτιση κόρης Χάρη Αναγνωστόπουλου

Βάφτιση κόρης Χάρη Αναγνωστόπουλου από το Deal

Όταν η μπέμπα είχε γεννηθεί, ο ίδιος την είχε συστήσει στους διαδικτυακούς του φίλους με την παρακάτω φωτογραφία, σημειώνοντας: «Υπάρχει αυτό το κορίτσι που μου έκλεψε την καρδιά».

Κόρη Χάρη Αναγνωστόπουλου Deal