Με μίνι νυφικό και 12ποντα χρυσά πέδιλα η νύφη - Παντρεύτηκε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος στην Αίγινα

Φωτογραφίες από την πιο ωραία μέρα της ζωής τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με μίνι νυφικό και 12ποντα χρυσά πέδιλα η νύφη - Παντρεύτηκε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος στην Αίγινα

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό πως Έλληνας δημοσιογράφος ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλή του, στην Αίγινα. Την Παρασκευή 12 Ιουλίου, λοιπόν, οι δυο τους έκαναν το βήμα και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας δίπλα τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κακούση και τον έρωτα της ζωής του που ακούει στο όνομα Στέλλα. Παρόλο που κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν μπόρεσε να μη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους κάποια στιγμιότυπα από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του και έτσι ώρες μετά το μυστήριο δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Παντρεύτηκε πρώην παίκτρια του The Bachelor: Παράνυφες δύο πρώην συμπαίκτριές της - Το γοργονέ νυφικό και η τούρτα με τα στρας

Οι φωτογραφίες από τον γάμο του Γιώργου Κακούση

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε ένα story όπου τον φωτογράφιζαν με την πλέον σύζυγό του στα στενά και έκανε κανονικό post αργότερα με τους δυο τους αγκαλιασμένους και σημείωσε: «... and so it is». Η νύφη επέλεξε να ένα μίνι νυφικό, με κλειστό λαιμό και βολάν στα μανίκια και στο τελείωμα, είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε χαλαρό κότσο και ολοκλήρωσε το look της με 12ποντα χρυσά πέδιλα.

Ο γαμπρός, από την άλλη πλευρά, φορούσε λευκό παντελόνι, σκούρο μπλε πουκάμισο, γκρι σακάκι και καφέ παπούτσια. Και οι δύο έλαμπαν από ευτυχία και φαινόταν στα χαμόγελά τους που δεν έφευγαν με τίποτα από τα πρόσωπά τους.

Δείτε επίσης: Παντρεύτηκαν ξανά: Με τζετ σκι η άφιξη της νύφης στην παραλία - Ο χορός του γαμπρού ημίγυμνος και το ξεσάλωμα στο γλέντι μέχρι το πρωί

Γιώργος Κακούσης γάμος


«Εμείς να του ευχηθούμε ολόψυχα, μέσα από την καρδιά μας, όλοι εδώ στην Πρωινή Ζώνη, να είναι πάντα καλά. Με το καλό, ευτυχισμένοι μαζί μαζί με τη Στέλλα του», είπε η Άννα Λιβαθυνού, η συνεργάτιδά του, στον αέρα της Πρωινής Ζώνης του Action 24, κάνοντας μία... μοναχική έναρξη εκείνη την ημέρα, αλλά στέλνοντας ολόψυχα τις ευχές της για το ζεγάρι.