Ιωάννα Σιαμπάνη: «Είσαι έγκυος;» - Το δημόσιο ξέσπασμα σε ερώτηση για δεύτερο παιδί με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο

Η ενόχληση για το μήνυμα που της έστειλαν ξαφνικά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Σιαμπάνη
Instagram / Ιωάννα Σιαμπάνη

Η Ιωάννα Σιαμπάνη μοιράζεται καθημερινά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την προσωπική της ζωή, τις στιγμές με τον σύζυγό της, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, τον γιο τους, τη δουλειά της και όσα πράγματα μπορεί να κάνει μέσα στη μέρα της.

Το Σάββατο 13 Ιουλίου, λοιπόν, δημοσίευσε ένα story στο προφίλ της όπου έδειχνε το γεύμα της και ξαφνικά δέχθηκε μήνυμα από ακόλουθό της, το οποίο την δυσαρέστησε και γι' αυτό θέλησε να το μοιραστεί δημόσια. Η ερώτηση αφορούσε την πιθανή εγκυμοσύνη της - δείτε εδώ φωτογραφίες από την βάφτιση του μικρού Φώτη.

Το ξέσπασμα της Ιωάννας Σιαμπάνη σε ερώτηση για την πιθανή εγκυμοσύνη της

«Είσαι έγκυος;», της έγραψε η ακόλουθός της, με την ίδια να αναρτά το συγκεκριμένο μήνυμα και να σημειώνει: «Αλήθεια τώρα;», ενώ στη συνέχεια ανέβασε μία ολόσωμη φωτογραφία της και τόνισε: «Έχεις σκεφτεί πως αισθάνομαι εγώ και άλλες τόσες γυναίκες με τέτοιους είδους ερωτήσεις; Googlare σε παρακαλώ την λέξη ενσυναίσθηση», ελπίζοντας πως θα αποτρέψει άλλο ένα τέτοιο μήνυμα στο μέλλον είτε στην ίδια είτε σε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Σιαμπάνη - Όλη η αλήθεια για την σχέση που έχει με την συνυφάδα της, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ιωάννα Σιαμπάνη ερώτηση για εγκυμοσύνη
Instagram / Ιωάννα Σιαμπάνη

Ιωάννα Σιαμπάνη απάντηση για εγκυμοσύνη
Instagram / Ιωάννα Σιαμπάνη

Πριν από λίγο καιρό, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Τζώρτζια Συρίχα για το youweekly.gr είχε μιλήσει για την επιθυμία της να γίνει ξανά μαμα...

Δεύτερο παιδί θα κάνεις;

Θέλουμε πάρα πολύ, περισσότερο για να έχει παρέα ο Φώτης μας που είναι 16 μηνών (δείτε εδώ φωτογραφία του), όμως, δεν είναι στα άμεσα σχέδια μας, ας μεγαλώσει λίγο πρώτα ο μικρός και βλέπουμε.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη

Μπλούζα , Sampi Shop, sampishop.com, φούστα , Sandro , Attica, γόβες , Envie Shoes, envieshoes.gr
Βραχιόλι ,Al’oro jewellery, aloro.gr

Ήταν εύκολη η εγκυμοσύνη σου;

Δεν υπάρχει εύκολη εγκυμοσύνη, ήμουνα όμως από τις τυχερές γιατί όλα εξελίχτηκαν ομαλά και δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα με το παιδάκι μου.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη.