Πέτρος Ιακωβίδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την σύντροφό του - Στις κερκίδες γηπέδου μαζί με την αδερφή της

Τους "τσάκωσε" η κάμερα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Πέτρος Ιακωβίδης κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς προτιμά να τον συζητούν για την δουλειά του, τα τραγούδια και την μουσική που γράφει, ενώ δεν του αρέσει να προκαλεί γενικότερα. Γι' αυτό και οι συνεντεύξεις του είναι πολύ λίγες.

Παρόλα αυτά, εδώ και καιρό, από το 2022 συγκεκριμένα, έχει γίνει γνωστό πως βρίσκεται σε σχέση με μία πολύ γνωστή Influencer (δείτε εδώ το ρεπορτάζ). Ο λόγος για την Μαριτίνα Ανδριώτη, η οποία έχει χιλιάδες ακόλουθους στα social media της, με τους followers στο Instagram μόνο να ξεπερνούν τους 125.000.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Ιακωβίδη με την σύντροφό του

Πρόκειται για μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία είναι εξίσου διακριτική με την προσωπική της ζωή και την προστατεύει πολύ, καθώς έχει επιλέξει να μην ανεβάζει καθόλου στιγμές με τον τραγουδιστή ή να μιλάει γενικά για τον σύντροφό της.

Και ενώ εδώ και δύο χρόνια δεν υπήρξε κάποια κοινή τους ανάρτηση ή εμφάνιση, η κάμερα τους "τσάκωσε" μαζί στις κερκίδες του γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης. Μαζί τους ήταν και η δίδυμη αδερφή της Influencer, η οποία δραστηριοποιείται στον ίδιο χώρο, αλλά και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, γνωστός ποδοσφαιριστής.

Δείτε επίσης: Πέτρος Ιακωβίδης: «Θα είχα κάνει ήδη οικογένεια αν...» - "Έσπασε" τη σιωπή του για την προσωπική του ζωή

Το προφίλ της στο Instagram