Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Το 2ο θαυματάκι μας» - Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό της

Στην αγκαλιά της λίγο μετά τον τοκετό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από 11 μέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τον αδερφό του μικρού Βλάσση, του πρωτότοκου γιου που απέκτησε με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Επέστρεψε στο σπίτι της μετά το εξιτήριο και κάθε μέρα έκτοτε προσπαθεί να βρει τα πατήματά της με τη νέα της ρουτίνα ως μητέρα δύο παιδιών πλέον.

Καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης υπήρξε πολύ επιλεκτική σχετικά με τις αναρτήσεις της και δεν έδειχνε συχνά την φουσκωμένη της κοιλίτσα, ωστόσο αφού γέννησε ξεκίνησε να δημοσιεύει τις φωτογραφίες που τραβούσε όλους αυτούς τους μήνες - δείτε εδώ. Την πιο σημαντική ανάρτηση, όμως, την έκανε το πρωί του Σαββάτου 13 Ιουλίου!

Η πρώτη ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με το δεύτερο παιδί της

Ανέβασε, συγκεκριμένα, την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Είναι ένα από τα "κλικ" που τράβηξε μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου, κρατώντας στην αγκαλιά της τον μπέμπη της, με τον χώρο να είναι γεμάτος μπλε μπαλόνια και δώρα.

«Το 2ο θαυματάκι μας», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της και ξεκίνησε να δέχεται ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους για το νέο μέλος της οικογένειάς της στα σχόλια.

Δείτε επίσης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την γέννα της - «Έχουμε σκεφτεί το όνομα! Θα είναι...»


Την Παρασκευή 12 Ιουλίου δημοσίευσε και την πρώτη της ολόσωμη ανάρτηση μετά τον τοκετό. Η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει χάσει τα κιλά που απέκτησε κατά τη διάρκεια της κύησης. Φόρεσε το μαύρο της φόρεμα, πρόσθεσε και τα αγαπημένα της αξεσουάρ, κάποια στα χέρια και, φυσικά τα αγαπημένα της γυαλιά ηλίου στο πρόσωπό και εντυπωσίασε.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως προσέχει γενικά πολύ τον εαυτό της και προσπαθεί πάντα να τρώει υγιεινά - δείτε εδώ το γεύμα που έφτιαξε τις προάλλες - κάτι που κάνει πιο εύκολή την μετάβαση μετά τον ερχομό του δεύτερου μωρού.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σώμα μετά τη γέννα