Βίκυ Καγιά – Μαριέττα Χρουσαλά: Η στιγμή που συναντιούνται τυχαία μετά από χρόνια στα Ματογιάννια

Γεμίζουν και οι δύο τις μπαταρίες τους στη Μύκονο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Στιγμές χαλάρωσης για τη Βίκυ Καγιά και τη Μαριέττα Χρουσαλά, που χωριστά ξεκίνησαν, αλλά βρέθηκαν εντελώς τυχαία μαζί στη Μύκονο. Οι δύο γυναίκες απολαμβάνουν τις διακοπές τους αυτή την περίοδο και λατρεύουν το «νησί των ανέμων», ωστόσο για πρώτη φορά μετά από χρόνια πόζαραν και μαζί.

Η Βίκυ Καγιά ξεκουράζεται της μετά από μία γεμάτη χρονιά σε καλλιτεχνικό επίπεδο, καθώς το μοντέλο έπαιξε στην ταινία «Πολύδροσο» και προτάθηκε για βραβείο από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου. Από την άλλη η Μαριέττα Χρουσαλά βρίσκεται στο νησί μαζί με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα, με τον οποίο είναι παντρεμένοι 14 χρόνια και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: Την Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο.

Δείτε επίσης: Βίκυ Καγιά: «Δηλαδή εσύ τώρα είσαι η ηλικία που λες ότι είσαι;» - Χαμός κάτω από την ανάρτησή της με μπικίνι

Η στιγμή που συναντιούνται η Βίκυ Καγιά με τη Μαριέττα Χρουσαλά

Η κάμερα του Mykonos Live TV συνάντησε τις δύο γυναίκες ενώ περπατούσαν στα Ματογιάννια. Αρχικά η Βίκυ Καγιά φαίνεται πως δεν είχε καταλάβει ότι πίσω της βρίσκονταν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, ωστόσο την ειδοποίησαν οι φωτογράφοι και οι οπερατέρ. Η αντίδρασή της, μόλις γυρίζει και την αντικρίζει είναι όλα τα λεφτά!

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Η Βίκυ Καγιά επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι των νησί των Ανέμων για να ξεκουραστεί και να γεμίσει μπαταρίες. Το ίδιο ισχύει για τη Μαριέττα Χρουσαλά και τον σύζυγό της. Η Μύκονος αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους τους προορισμούς, καθώς εκεί επέλεξαν να βαφτίσουν τον γιο τους, Κωνσταντίνο.