Ελένη Μενεγάκη: Μαγευτικές φωτογραφίες από το ανακαινισμένο Όναρ - Τα ξύλινα τραπέζια και η υπέροχη κρεβατοκάμαρα

Μια χλιδάτη εμπειρία μόνο για λίγους...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Έφυγε κι άφησε τους πάντες να αναρωτιούνται τι μέλλει γενέσθαι στο τηλεοπτικό τοπίο, θα είναι ή δεν θα είναι του χρόνου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες; Κι ενώ το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη για ακόμα μια φορά είναι αμφιταλαντευόμενο, εκείνη έχει ήδη μαζέψει την βαλίτσα της και βρίσκεται στο ησυχαστήριό της, το μόνο μέρος που την γαληνεύει - όπως έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές - στην Άνδρο και πιο συγκεκριμένα στην ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο, στο Όναρ.

Μπορεί εκείνη για ακόμα μια φορά να είναι ανενεργή στα social media της, αλλά το instagram του Όναρ που διαχειρίζεται ο σύζυγός της κινείται σχεδόν καθημερινά και μας δείχνει που περνά την καθημερινότητά της η παρουσιάστρια...

Όναρ: Ο Παράδεισος της Ελένης Μενεγάκη

Δείτε επίσης: Σαν την Ελένη Μενεγάκη κι αυτός: Πασίγνωστος ηθοποιός του εξωτερικού αγόρασε σπίτι στην Άνδρο!

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγα χρόνια η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματεό Παντζόπουλος είχαν ανακαινίσει την ξενοδοχειακή τους μονάδα αφού μετά από πλημμύρα υπήρξαν τεράστιες καταστροφές (δείτε εδώ σοκαριστικό υλικό από τότε) .Το Onar είναι ένα συγκρότημα από ανεξάρτητες μονάδες, χτισμένες με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Προσφέρει ένα εστιατόριο με όμορφη πλακόστρωτη αυλή κάτω από τη σκιά πλατανιών.

Οι κλιματιζόμενες εξοχικές κατοικίες και βίλες είναι χτισμένες με τοπική πέτρα και ξύλο και διαθέτουν γήινα χρώματα και λιτή επίπλωση. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει κουζίνα ή μικρή κουζίνα, καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player. Στο μπάνιο παρέχονται προϊόντα περιποίησης Apivita.

onar_andros
Instagram/@onar_andros

Το Onar Restaurant σερβίρει παραδοσιακές συνταγές από την Άνδρο με εποχικά βιολογικά προϊόντα, φρέσκο ​​ψάρι και τοπικά γαλακτοκομικά προϊόντα, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε στο μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι.

onar_andros
Instagram/@onar_andros

onar_andros
Instagram/@onar_andros