Βάλια Χατζηθεοδώρου: Επανασύνδεση με τον Νίκο Παππά – Μαζί στα γενέθλιά του (βίντεο)

Πέρασαν οι δυσκολίες για το ζευγάρι;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Περασμένα-ξεχασμένα για Βάλια Χατζηθεοδώρου και Νίκο Παππά, καθώς μετά από μία (σύντομη καθώς φαίνεται) κρίση στη σχέση τους, είναι ξανά μαζί. Πληροφορίες ήθελαν το ζευγάρι να ακολουθεί χωριστούς δρόμους μετά το Πάσχα, ωστόσο τα στιγμιότυπα από τα πρόσφατα γενέθλια του Ευρωβουλευτή «μαρτυρούν» πως ό,τι συνέβη τότε μεταξύ τους ανήκει στο παρελθόν.

Ο Νίκος Παππάς είχε γενέθλια την Πέμπτη (11/7), όταν και έγινε 34 ετών. Από αυτή την ευτυχισμένη στιγμή δεν θα γινόταν να λείπει η σύντροφός του. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, μάλιστα, τον περίμενε με την τούρτα στα χέρια και ένα πλατύ χαμόγελο, μέχρι εκείνος να κάνει την ευχή του και να σβήσει τα κεράκια του.

Δείτε επίσης: Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Στην Πάρο...» - Η αμήχανη απάντηση για τις ξεχωριστές διακοπές του Πάσχα με τον Νίκο Παππά

Βάλια Χατζηθεοδώρου - Νίκος Παππάς: Το ξεκίνημα, η κρίση και η επανασύνδεση

Η σχέση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου και του Νίκου Παππά φαίνεται πως ξεκίνησε εδώ και περίπου 7 μήνες, με το ζευγάρι να υποδέχεται μαζί το νέο έτος στη Νέα Υόρκη. Έκτοτε κρατούν χαμηλούς τόνους, με την γοητευτική παρουσιάστρια να μην απαντάει σε ερωτήσεις που αφορούν εκείνον, όποτε την συναντάει η κάμερα.

Με τον ίδιο τρόπο, η Βάλια Χατζηθεοδώρου είχε αποφύγει να σχολιάσει όσα ακούγονταν τους τελευταίους μήνες για οριστικό χωρισμό. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είχαν πάει χωριστά στην Πάρο, ωστόσο εκείνη βρισκόταν με γυναίκεια παρέα και ο Νίκος Παππάς με την Emilia Vodos.

Τελικά ο χρόνος και η πραγματική αγάπη φαίνεται πως ξεπερνούν κάθε εμπόδιο, καθώς στο βίντεο που ανέβασε η Φελίσια Τσαλαπάτη είναι ξεκάθαρο πως η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Νίκος Παππάς βρίσκονται στα καλύτερά τους. Δείτε παρακάτω το βίντεο: