Αλέξης Παππάς: «Τώρα είμαι...» - Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό με την Αϊβαλή

Αμηχανία...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αλέξης Παππάς: «Τώρα είμαι...» - Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό με την Αϊβαλή

Ο Αλέξης Παππάς τριγυρνάει για διακοπές στη Μύκονο, όπως και πολλά πρόσωπα της εγχώριας showbiz αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο η παρέα του δεν είναι η συνηθισμένη, αφού λείπει από αυτή η σύντροφός του, Έλενα Αϊβαλή. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους (δείτε εδώ γιατί) και έτσι πλέον διασκεδάζει με τους φίλους του και τα κοντινά του πρόσωπα.

Την ώρα, λοιπόν, που εκείνος έπινε το ποτό του, τον συνάντησε ο δημοσιογράφος του Mykonos Live Tv και αποφάσισε να τον ρωτήσει σε τι φάση βρίσκονται τα προσωπικά του αυτή τη στιγμή, αφού μαθεύτηκαν τα νέα. Παρόλα αυτά, εκείνος απέφυγε να απαντήσει ευθέως.

Η πρώτη αντίδραση του Αλέξη Παππά μετά τον χωρισμό του με την Έλενα Αϊβαλή

«Θέλω να μας πεις τι κάνεις τώρα στη ζωή σου. Είσαι μόνος; Είσαι με κάποια κοπέλα; Δεν σε βλέπω να συνοδεύεσαι σήμερα...», του είπε ο ρεπόρτερ, με εκείνον να απαντά: «Τώρα είμαι διακοπές και όλα καλά».

Δείτε επίσης: Αλέξης Παππάς - Οι τεράστιες τζαμαρίες και ο πέτρινος τοίχος του υπέροχου μοντέρνου σπιτιού του (Βίντεο)

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση

Ο φακός του youweekly.gr τους συνάντησε σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το Survivor. Ο ίδιος, σε γενικές γραμμές, κρατούσε χαμηλούς τόνους γύρω από την εν λόγω σχέση, ενώ είναι ενδεικτικό ότι δεν είχε μιλήσει για την Έλενα Αϊβαλή, ενώ είχε μαθευτεί πως είναι μαζί.

Αλέξης Παππάς Έλενα Αϊβαλή

Έδειχνε να είναι full ερωτευμένος, ανταλλάζοντας καυτά φιλιά με τη σύντροφό του. Μάλιστα, παρότι είχαν καταλάβει την παρουσία του φωτογράφου, δεν φάνηκαν να ενοχλούνται καθόλου.

Αλέξης Παππάς Έλενα Αϊβαλή

Η Έλενα Αϊβαλή ήταν ένας απ' τους τελευταίους ανθρώπους στο πλευρό του, πριν ο Αλέξης Παππάς αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο. Η πρώην σύντροφός του διατηρεί κατάστημα ένδυσης στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον, επίσης ηθοποιό, Σταύρο Σβήγκο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Αλέξης Παππάς Έλενα Αϊβαλή

Αλέξης Παππάς Έλενα Αϊβαλή