Άννα Βίσση: Ανέβασε στη σκηνή τα εγγόνια της, Νίκο και Νέστορα – Για πρώτη φορά μαζί στην πόλη της

Συγκινεί η τραγουδίστρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Όσο κι αν θα πίστευε κανείς πως στην καριέρα της τα έχει ζήσει όλα, τελικά υπάρχουν πάντα νέες και μοναδικές στιγμές για έναν καλλιτέχνη. Η Άννα Βίσση επέστρεψε στην πόλη της, και στη συναυλία της το βράδυ της Τετάρτης 11/7, ξεχώρισαν δύο παιδικά πρόσωπα στο κοινό, και μετέπειτα στη σκηνή.

Μαζί της στην Κύπρο βρίσκεται αυτή την περίοδο η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα, με τα δυο παιδιά που έχει αποκτήσει, τον Νικόλα και τον Νέστορα, που ήρθαν από την Αμερική και επισκέφτηκαν για πρώτη φορά τη γενέτειρα της Ελληνίδας σταρ. Με αυτή την αφορμή είχαν ακόμα μία όμορφη πρωτιά, όταν ανέβηκαν στη σκηνή του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Πατιχείου της Λάρνακας μαζί με την γιαγιά τους.

Δείτε επίσης: Άννα Βίσση: Για πρώτη φορά με τα εγγόνια της στην Κύπρο – Επισκέφτηκαν τη γενέτειρά της

Η συγκινητική στιγμή που η Άννα Βίσση καλεί τα εγγόνια της στη σκηνή

Την ώρα που η Άννα Βίσση τραγουδούσε το «Μαγικό χαλί», ανέβασε στη σκηνή τα δυο εγγόνια της. Μπορεί να μην είναι μία συμβατική γιαγιά, αλλά πάντα καμαρώνει για τους μικρούς Νίκο και Νέστορα, ενώ δεν χάνει ευκαιρία να τους έχει στο πλευρό της, όπως και φάνηκε στην πρόσφατη εμφάνισή της. Κι εκείνοι από την πλευρά τους πάντως έδειξαν να διασκεδάζουν εκείνη τη στιγμή στο πλευρό της

Δείτε το βίντεο:

Η αντίδραση της Άννας Βίσση για τις λιποθυμίες στη συναυλία της

Πάντως σημειώνεται πως δεν πήγαν όλα ρόδινα στις πρόσφατες συναυλίες της, με την Άννα Βίσση πάντως να δείχνει απόλυτο επαγγελματισμό και να διακόπτει το πρόγραμμα, όταν διαπίστωσε πως ορισμένοι fan της είχαν λιποθυμήσει.

«Προχωρήστε γρήγορα, γρήγορα, γρήγορα! Ευθεία και προς τα αριστερά πηγαίνετε. Τρέχουμε παιδιά. Μπράβο! Ευχαριστούμε. Πώς το βλέπετε το παιδί; Εντάξει είναι; Κι εκεί παιδιά!», ακούγεται να λέει η Άννα Βίσση στο βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως λόγω της ζέστης τα δύο κορίτσια αισθάνθηκαν αυτή την αδιαθεσία, ωστόσο λίγο μετά συνήλθαν, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα.