Ανθή Βούλγαρη – Υπονοούμενα για το «Κοινωνία Ώρα Mega»: «Μπορεί του χρόνου να αναλάβει άλλος την εκπομπή»

Αλλάζει πόστο η δημοσιογράφος;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ανθή Βούλγαρη – Υπονοούμενα για το «Κοινωνία Ώρα Mega»: «Μπορεί του χρόνου να αναλάβει άλλος την εκπομπή»

Η «Κοινωνία Ώρα Mega» ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει αύριο τους τηλεθεατές, με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να παραδίδουν τη σκυτάλη σε έξι νέους δημοσιογράφους-παρουσιαστές για το καλοκαίρι. Ο σημερινός αποχαιρετισμός της, ωστόσο, αφήνει υπονοούμενα ότι «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού».

Η Ανθή Βούλγαρη ανέφερε μεταξύ άλλων ότι... κανείς δεν ξέρει τι γίνεται στη ζωή, καθώς ότι μπορεί του χρόνου κάποιος άλλος να αναλάβει τα ηνία της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» και οι δύο δημοσιογράφοι να μην βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες. Παρά την αντίδραση του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, δεν διευκρίνισε προς το παρόν σε τι αναφερόταν.

Ο αινιγματικός αποχαιρετισμός της Ανθής Βούλγαρη

«Άλλοι παρουσιαστές έρχονται, άλλοι φεύγουν. Δεν είναι και για χόρταση οι θέσεις. Εμείς αύριο τελευταία εκπομπή. Όλες τις άλλες εκπομπές μπορείτε να τις χάσετε, αλλά αύριο μη χάσετε την εκπομπή γιατί συμμετέχετε κι εσείς, έχουμε κάνει ωραία πράγματα, θα δείτε και όλους τους συνεργάτες μας που είναι πίσω από τις κάμερες…

Και ποιος ξέρει βρε παιδιά, μπορεί να αναλάβει άλλος του χρόνου το «Κοινωνία ώρα Mega», να μην είμαστε εδώ, ποιος ξέρει... Ποιος ξέρει τι θα γίνει στη ζωή...», είπε η Ανθή Βούλγαρη, ενώ σε ερώτηση του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, πού θα πάει, απέφυγε να απαντήσει λέγοντας πως θα βρίσκεται στο χωριό της.

Δείτε επίσης: Η Ανθή Βούλγαρη απαντάει για το μέλλον της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega»: Τα σενάρια για lifestyle θέματα, ντοκιμαντέρ και τηλεπαιχνίδι

Σημειώνεται ότι νωρίτερα μέσα στη χρονιά πάντως η Ανθή Βούλγαρη είχε δηλώσει πως θα συνεχίσουν κανονικά, με μοναδικό ερωτηματικό την ώρα προβολής και αν θα συμπεριλαμβάνουν περισσότερα lifestyle θέματα στην «Κοινωνία Ώρα Mega». Παράλληλα, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αφοσιωθεί στα ντοκιμαντέρ, όπως εκείνο που έκανε πρόσφατα για την υπόθεση των Τεμπών, τονίζοντας ωστόσο πως τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Όσον αφορά τα σενάρια που την ήθελαν να παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι, η Ανθή Βούλγαρη τα διέψευσε κατηγορηματικά, λέγοντας πως δεν έχει κάνει ούτε δοκιμαστικό για κάποιο project.