Ευγενία Ξυγκόρου: «Αν δεν ήταν ο Μελέτης Ηλίας, θα είχα φρικάρει σε αυτές τις σκηνές»

«Την μέρα που άρχισε το ξύλο στα γυρίσματα ήμουν “κάπως”»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Συνέντευξη στην Αθηναΐδα Νέγκα, στα πλαίσια της εκπομπής «Καλύτερα αργά», παραχώρησε η Ευγενία Ξυγκόρου. Η νεαρή ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε φέτος στη σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας» στον ομώνυμο ρόλο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σκηνές βίας που βίωσε έχοντας για παρτενέρ της τον Μελέτη Ηλία, όπου δεν έκρυψε την ευγνωμοσύνη της για τον τρόπο που της συμπαραστάθηκε εκείνος.

«Οι σκηνές ξύλου στα σίριαλ είναι κάπως εύκολες, γιατί μπορείς να κάνεις πρόβες, να βάλεις τις κάμερες από συγκεκριμένη γωνία ώστε το “χαστούκι” που θα φαίνεται να μην σε αγγίξει καν, το φτιάχνουμε κιόλας μετά. Την πρώτη μέρα γυρίσματος που άρχισε το ξύλο, όταν γύρισα σπίτι ήμουν “κάπως”. Αλλά από την ένταση, όχι ότι είχε δεχτεί κάτι το σώμα μου, αλλά τη δύναμη που μου δημιουργούσε όλο αυτά εγκεφαλικά», δήλωσε αρχικά η Ευγενία Ξυγκόρου.

Δείτε επίσης: Ευγενία Ξυγκόρου: «Έχω πάθει σοκ...» - Η ηθοποιός της σειράς "Το Προξενιό της Ιουλιάς" μίλησε για το γάμο της Σίσσυς Τουμάση και του Αργύρη Πανταζάρα

Το «ευχαριστώ» της Ευγενίας Ξυγκόρου στον Μελέτη Ηλία

«Η συνθήκη στο γύρισμα ήταν πάρα πολύ καλή και από το συνεργείο και από τον σκηνοθέτη και από τον Μελέτη Ηλία, τον οποίο τον λατρεύω. Σκεφτόμουν ότι αν δεν ήταν ο Μελέτης, πώς θα ήμουν σε αυτές τις σκηνές; Θα είχα φρικάρει. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς το σώμα σου σε κάποιον. Μπορεί όλοι γύρω μας να μην έχουν τις χειρότερες προθέσεις, αλλά εσύ δεν το νιώθεις ότι εδώ μπορώ να ακουμπήσω, είναι καλά εδώ. Με τον Μελέτη ήταν πολύ ξεκάθαρο αυτό, το ένιωθα εγώ, ανεξαρτήτως το τι μπορεί να έκανε αυτός», ανέφερε εν συνεχεία η Ευγενία Ξυγκόρου στην κάμερα του Action 24.