Ατζούν Ιλιτζαλί: Με την καλλονή και κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφό του στα Ματογιάννια - Την περίμενε πάνω από μία ώρα να ψωνίσει

Κάπως βαρέθηκε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ατζούν Ιλιτζαλί: Με την καλλονή και κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφό του στα Ματογιάννια - Την περίμενε πάνω από μία ώρα να ψωνίσει

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει πραγματοποιήσει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τρεις φορές, έχει χωρίσει ωστόσο και τις τρεις, και μέχρι τώρα με τις συζύγους του έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες. Παρόλο που δεν λειτούργησε κανένας γάμους του μέχρι τώρα, φαίνεται πως έχει βρει το λιμάνι του σε μία γυναίκα 30 χρόνια μικρότερή του, η οποία ακούει στο όνομα Ayca Cagla Altunkaya και είναι μαζί του από το 2020, όπου οι δυο τους ουσιαστικά το ανακοίνωσαν με μία φωτογραφία τους στο Instagram.

Παρόλο που ο Τούρκος παραγωγός βρίσκεται σε φάση συζητήσεων και προετοιμασιών για τη νέα τηλεοπτική σεζόν (δείτε εδώ ποιον έχει κλείσει για το Survivor 2025), ξέκλεψε λίγο χρόνο για να χαλαρώσει μαζί με την καλή του και αποφάσισαν πως δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή από το νησί των ανέμων, τη Μύκονο δηλαδή, γι' αυτό τον σκοπό.

Τα ψώνια του Ατζούν Ιλιτζαλί με την σύντροφό του στη Μύκονο

Η κάμερα του Mykonos Live Tv τους "τσάκωσε" στα σοκάκια, στα Ματογιάννια συγκεκριμένα, την ώρα που η νεαρή δοκίμαζε ρούχα σε γνωστή μπουτίκ ρούχων. Παρέμειναν εκεί για πάνω από μία ώρα και παρόλο που εκείνος έδειχνε να περιμένει με υπομονή, υπήρχαν κάποιες στιγμές που έδειχνε να βαριέται.

Δείτε επίσης: Θρήνος για τον Ατζούν Ιλιτζαλί - «Τα συλλυπητήρια μας...»

Πέρυσι τέτοια εποχή μαζί με την 23χρονη πλέον σύντροφό του γιόρταζαν τα γενέθλιά της στο νησί και ο Τούρκος παραγωγός της είχε διοργανώσει το πιο όμορφο και λαμπερό party.

Η αγαπημένη του Αΐσα έκλεψε τις εντυπώσεις με τα διαφορετικά της φορέματα και τον χορό της, ενώ τα βλέμματα όλων έπεσαν πάνω στο ζευγάρι μόλις εκείνος έσπευσε να την φιλήσει αφού έσβησε τα κεράκια στην τούρτα της στο ακριβό εστιατόριο που επέλεξαν να διασκεδάσουν. Αξίζει να σημειωθεί πως η νεαρή είναι απόφοιτος της Νοσηλευτικής Σχολής.

«Είπα τα συναισθήματά μου στο αυτί σου σήμερα για να μην ακούνε όλοι. Χρόνια πολλά, κάθε μέρα να είναι χαρούμενη έτσι», έγραψε μάλιστα σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.