Σάββας Γκέντσογλου: Μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη στα γενέθλια του γιου τους - Το φαντασμαγορικό πάρτι και τα φιλιά

Το βίντεο της τραγουδίστριας στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο γιος της Αγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντσογλου είχε τα γενέθλιά του χθες, Δευτέρα 8 Ιουλίου. Έγινε 10 χρονών. Οι γονείς του, λοιπόν, αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα μεγάλο πάρτι με όλους του τους φίλους για να το γιορτάσουν, επιλέγοντας για εκείνον μία διώροφη τούρτα.

Η περήφανη μανούλα δημοσίευσε, μάλιστα, βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δείχνει πολλές από τις στιγμές που πέρασαν όλοι μαζί, στο οποίο φαίνεται και ο μπαμπάς του νεαρού να χειροκροτάει και να διασκεδάζει και εκείνος βλέποντας πόσο χαρούμενο ήταν και είναι το παιδί του.

Δείτε επίσης: Ο μεγάλος γιος της επισκέφθηκε πρώτη φορά τον τάφο του δολοφονημένου μπαμπά του, Μπάμπη Λαζαρίδη - Η ανατριχιαστική στιγμή πάνω από το μνήμα

Η ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη από το πάρτι γενεθλίων που ετοίμασε με τον Σάββα Γκέντσογλου για τον γιο τους

Ο ίδιος και η τραγουδίστρια, άλλωστε, έχουν τις καλύτερες σχέσεις μετά τον χωρισμό τους, επομένως δεν θα μπορούσε κανείς τους να λείπει από μία τέτοια στιγμή. Πολλές φορές, μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής μένει στο σπίτι τους όταν τους επισκέπτεται.

«Το αγόρι μου έχει γενέθλια. Σε λατρεύω αγάπη μου. Σας ευχαριστώ όλους που ήσασταν εδώ για την ξεχωριστή μας μέρα!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Αγγελική Ηλιάδη, όπου δεν σταματάει να δίνει φιλιά στον μικρό Βασίλη, και γέμισε με ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε επίσης: Σάββας Γκέντσογλου: «Υπήρξε φλερτ στο Survivor αλλά το σταμάτησα λόγω του γιου μου» - Με ποια παίκτρια ήρθε κοντά


«Στην αρχή δεν ήταν εύκολο. Η αγάπη μας με τον Σάββα δεν τέλειωσε ποτέ, πάντα υπήρχε το πρόβλημα της απόστασης μεταξύ μας. Λόγω της δουλειάς του ήταν πάντα σε κάποια πόλη εκτός Ελλάδας. Έχουμε καταφέρει και έχουμε μία υπέροχη σχέση. Η αγάπη μας υπάρχει και θα υπάρχει πάντα. Έχουμε βρει μία δική μας χρυσή τομή», είχε πει η Αγγελική Ηλιάδη σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό λόγο που αποφάσισαν πριν χρόνια να χωρίσουν.