Γωγώ Γαρυφάλλου: «Να ξέρεις την Αννούλα σου την προσέχω...» - Η συγκινητική ανάρτηση για τον Νίκο Φλωρινιώτη

Ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή (9/7) για εκείνον και την οικογένειά του που έχει μείνει πίσω

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή, Τρίτη 9 Ιουλίου, για την οικογένεια και τους φίλους του Νίκου Φλωρινιώτη, καθώς ο ίδιος θα γιόρτασε κανονικά τα γενέθλιά του, ωστόσο πριν από ένα χρόνο έφυγε από τη ζωή, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 39 ετών, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη μετά τον θάνατο και του πατέρα του.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου θέλησε, λοιπόν, να τιμήσει τη μνήμη του και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία παλιά τους φωτογραφία, ασπρόμαυρη, και την συνόδευσε με ένα κείμενο, σαν γράμμα για εκείνον, ενημερώνοντάς τον, ακόμα κι αν δεν μπορεί να το δει, πως φροντίζει την αδερφή του, Άννα - δείτε εδώ την δική της σπαρακτική ανάρτηση γι' αυτή τη μέρα.

Η συγκινητική ανάρτηση της Γωγώς Γαρυφάλλου για τα γενέθλια του Νίκου Φλωρινιώτη

«Αντράκι μου γλυκό κάθε χρόνο τέτοια μέρα γιορτάζαμε τα γενέθλιά σου .Αχ βρε μωρό μου τώρα δεν έχω λόγια μόνο να λέω κάθε μέρα ότι έχω ανάγκη να σε δω να σε ακούσω να μου λες πόσο μαγαπάς .Τζον Τζον μου θα σε αγαπάω για πάντα και να ξέρεις την Αννούλα σουυυυ την προσέχω σαν τα μάτια μου.... σε λατρεύω ψυχούλα μου....», έγραψε.

Δείτε επίσης: Γωγώ Γαρυφάλλου: Επανασύνδεση με τον πατέρα του παιδιού της; Ο γάμος τους είχε κρατήσει 7 μήνες


«Εκεί θα εστιάσω στον Νίκο, ότι ήταν αδικημένος και όποιος ήταν δίπλα στον κ. Γιάννη, έτρωγε τον μεγαλύτερο ρατσισμό. Μας έλεγαν trash, δεν μας έδιναν σημασία και έχουμε ακούσει διάφορα. Την Άννα δεν την ενδιαφέρει, ενώ εγώ με τον Νίκο είχαμε τις ίδιες ανησυχίες και παράπονα. Εγώ θα το παλεύω Νίκο μου, είμαι εδώ κι όταν θα δικαιωθώ θα ήταν σαν να έχει δικαιωθεί ο Νίκος. Η Άννα είναι πιο πολύ στα φώτα της δημοσιότητας, σε αντίθεση με το Σάββα, για τον οποίο λένε, ότι δεν είναι και παιδί του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Εγώ ήμουν ερωτευμένη με το Νίκο και έτσι τον γνώρισα, αλλά ποτέ δεν προχώρησε και μείναμε οικογένεια», είχε πει φανερά συγκινημένη πριν από λίγους μήνες, με δάκρυα στα μάτια, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν την κηδεία του άτυχου άνδρα.