Γρηγόρης Γκουντάρας: Γενέθλια για τον γιο του Μάρκο! - Η φωτογραφία στην αγκαλιά του και τα λόγια γεμάτα περηφάνια

Ο παρουσιαστής «λιώνει» για τα παιδιά του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σε κάθε αναφορά στους γιους του, Οδυσσέα και Μάρκο, δεν κρύβει πόσο συγκινημένος είναι όσο τους βλέπει να μεγαλώνουν. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας σήμερα (9/7) έχει κάθε λόγο να χαμογελάει δίπλα στον μικρότερο γιο του, καθώς γιορτάζει τα γενέθλια του.

Ο Μάρκος γίνεται 10 χρονών, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να του εκφράζει την αγάπη του με μία σειρά από κοινές τους φωτογραφίες και λόγια υπερηφάνειας για το παιδί που μεγαλώνει. Όπως λέει η σύζυγός του, και μητέρα του εορτάζοντα, ο γιος τους έχει κληρονομήσει τις... ατάκες του πατέρα του, ενώ ο παρουσιαστής δηλώνει εξίσου χαρούμενος που οι δάσκαλοί του αναγνωρίζουν το αίσθημα δικαιοσύνης του.

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Γκουντάρας - Η στιγμή που «σπάει» στον αέρα και χάνει τα λόγια του: «Συγκινήθηκα, δεν μπορώ»

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για τα γενέθλια του γιου του

«Χαμογελαστέ, υπέροχε γιε μου! Μάρκο μου. Αγαπητό μου 10χρόνο αγόρι πια,να σε έχει ο Θεός καλά, να μη χάσεις ποτέ το χαμόγελο σου, να μας δίνεις απλόχερα τις αυτές τεράστιες αγκαλιές και να μας κανείς πάντα υπερήφανους. Όσο για τις απίστευτες ατάκες σου.. όπως λέει και η μαμά θυμίζουν κάτι από μπαμπά, σωσία σου.

Υ.Γ. Δε θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια της δασκάλας σου φέτος: “Κύριε Γκουντάρα, ο γιος σας είναι το πιο δίκαιο παιδάκι που έχω γνωρίσει”» έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τα γενέθλια του γιου του.

Η εξομολόγηση της Ναταλί Κάκκαβα για το δεύτερο παιδί

Η Ναταλί Κάκκαβα είχε αποκαλύψει πως δεν ήθελε να κάνουν δεύτερο παιδί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Σε μία μακροσκελή ανάρτηση εξήγησε τους λόγους, καθώς και τον τρόπο που άλλαξε γνώμη, και πια ευγνωμονεί τον Θεό γι' αυτό.

«Το ωραιότερο δώρο που κάναμε στα παιδιά μας ήταν ο ένας τον άλλον.. Εγώ δεν είχα την τύχη να έχω αδέρφια. Μοναχοπαίδι και μοναχοεγγόνι. Πολύ μοναξιά όπως καταλαβαίνετε... Βέβαια δεν ήξερα και τι έχανα. Μιας και για μένα η αδελφική αγάπη ήταν άγνωστη έννοια. Όταν κάναμε λοιπόν το μεγάλο μας γιο, η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα δεύτερο παιδί.. Μάλιστα διαφωνήσαμε πολύ με το Γρηγόρη, ο οποίος ήθελε διακαώς να μεγαλώσουμε κι άλλο την οικογένεια μας... Λόγοι πολλοί στο μυαλό μου.. Ήμουν κουρασμένη.. Δεν άντεχα τη διαδικασία να μεγαλώσω πάλι μωρό.. Εγκυμοσύνη, άγχη, ξενύχτια, κλείσιμο στο σπίτι...

Έλεγα εγώ μια χαρά είμαι με το ένα παιδί... Μου φτάνει και μου περισσεύει. Θα έχει φίλους,όπως είχα κι εγώ.. Γιατί τι έπαθα εγώ που ήμουν μόνη μου... Ίσα ίσα είχα και όλη την προσοχή στραμμένη πάνω μου.. Συζητώντας με πολλούς γονείς που σκέφτονται αν θα κάνουν δεύτερο παιδάκι και που λογικό είναι να έχουν τους ίδιους προβληματισμούς.

Έχω να πω τα εξής... Πρώτον πόσο τυχεροί είμαστε που μας ευλόγησε ο Θεός και μπορούμε και κάνουμε παιδιά.. Άλλοι άνθρωποι προσπαθούν και δεν τα καταφέρνουν.. Δεύτερον πόσο ευγνωμονώ το Γρηγόρη που επέμενε να κάνουμε κι άλλο παιδάκι.. Και πιστέψτε με δεν ήταν εύκολο. Δύσκολη εγκυμοσύνη, 7 νοσηλείες σε νοσοκομεία, κλάματα, απελπισία...

Ευτυχώς όλα Περαστικά.. Όταν τους βλέπω όμως τώρα μαζί, νιώθω περήφανη. Και ξέρω πως ο ένας έχει τον άλλον.. Και πως στη ζωη τους θα προστατεύει ο ένας τον άλλον.. Και ναι τσακώνονται.. Και ναι γίνεται χαμός στο σπίτι.. Όμως αρκεί σε μια ανύποπτη στιγμή να τους δεις αγκαλιά και λες. Σ' ευχαριστώ Θεέ μου... Αυτό είναι ευτυχία.. Το μόνο που σου ζητώ είναι να τους έχεις καλά», έγραψε.