Επέστρεψε ο Δημήτρης Οικονόμου: «Κάποια βαζελάκια αναγκάστηκαν να σηκώσουν το κύπελλο του Ολυμπιακού μέσα στη Μεγαλόχαρη»

Αντέδρασε ο Άκης Παυλόπουλος: «Είστε βλάσφημοι»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Επέστρεψε ο Δημήτρης Οικονόμου: «Κάποια βαζελάκια αναγκάστηκαν να σηκώσουν το κύπελλο του Ολυμπιακού μέσα στη Μεγαλόχαρη»

Μετά τη χθεσινή απουσία του από το πλατό της εκπομπής «Σήμερα», για θρησκευτικούς λόγους, ο Δημήτρης Οικονόμου επέστρεψε στον αέρα και εξήγησε τι συνέβη τις τελευταίες μέρες. Ο δημοσιογράφος βρισκόταν στην Τήνο αυτό το διάστημα, ως φίλος του Ολυμπιακού, και έλαβε μέρος στη γιορτή με τα καπνογόνα που στήθηκε στο νησί της Μεγαλόχαρης το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Τα ευρωπαϊκά τρόπαια, που κατέκτησαν φέτος οι Ερυθρόλευκοι, έφτασαν με φουσκωτό από τη θάλασσα στο σημείο Μέσα Λιμάνι της Τήνου, με κόσμο να τα υποδέχεται στη στεριά και να τραγουδά τον ύμνο του Ολυμπιακού. Την φιέστα ακολούθησε προσκύνημα στην Παναγία, το οποίο περιέγραψε με... γλαφυρό τρόπο ο Δημήτρης Οικονόμου.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Οικονόμου: Εκτός εκπομπής σήμερα – Η αποκάλυψη του Άκη Παυλόπουλου για το τάμα τους

Οι λόγοι της απουσίας του Δημήτρη Οικονόμου

«Ήταν μεγάλο και μακρύ το προσκύνημα, φίλε. Είδα και τον Ολυμπιακό, με το κύπελλο. Και μάλιστα κάποια βαζελάκια, έχω και φωτογραφίες, αλλά δεν θα δείξω, αναγκάστηκαν να σηκώσουν το κύπελλο του Ολυμπιακού μέσα στη Μεγαλόχαρη. Βοήθειά σας, παιδιά! Πήγαμε το κύπελλο εκεί για να πολλαπλασιαστεί!», ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου για τους λόγους της απουσίας του, στέλνοντας και ένα μήνυμα προς πάσα... κατεύθυνση.

Ο συνάδελφος και συμπαρουσιαστής του, Άκης Παυλόπουλος, που είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα τα όσα ειπώθηκαν και απάντησε με τη σειρά του: «Καλά, στη Μεγαλόχαρη πήγατε για φιέστα; Πήγατε στην Παναγία το κύπελλο; Είστε βλάσφημοι, έτσι;».

Πάντως σημειώνεται ότι δεν... κλιμακώθηκε ο μεταξύ τους διάλογος, με τον Δημήτρη Οικονόμου να κλείνει λέγοντας πως άναψε κεριά για όλους όσοι βρίσκονται στην εκπομπή.