Γιώργος Λιάγκας για Αντώνη Ρέμο: «Μου είπε ότι δεν έχει ευρώ τσακιστό! Θα δανειστεί από φίλους για να κινηθεί οικονομικά»

«Αν ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έχει παραβεί το νόμο, να το πληρώσει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας για Αντώνη Ρέμο: «Μου είπε ότι δεν έχει ευρώ τσακιστό! Θα δανειστεί από φίλους για να κινηθεί οικονομικά»

Πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες διατυπώνει σοβαρές υπόνοιες για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος αντίστοιχου ύψους από γνωστό τραγουδιστή, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως πρόκειται για τον Αντώνη Ρέμο.

Ο ίδιος ωστόσο διαψεύδει με μεγάλη του λύπη την είδηση περί φοροδιαφυγής βγάζοντας σχετική ανακοίνωση - διαβάστε την εδώ.

Ο Γιώργος Λιάγκας που είναι καλός του φίλος πολλά χρόνια, σχολίασε το συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας πως αν όντως έχει συμβεί αυτό πρέπει να πληρώσει, αν όμως δεν ισχύει κάτι από αυτά δεν μπορεί να αποκατασταθεί η ζημιά που θα του έχει δημιουργηθεί.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Αντώνη Ρέμο

«Δε μπορούμε να πούμε το όνομά του και ορθός, βέβαια είναι αστείο όλο αυτό που γίνεται, να μη μπορούμε να πούμε το όνομά του και να το βλέπετε στα social όπου γίνεται πάλι δημόσιος λιθοβολισμός κι αυτό είναι μεγάλο θέμα. Επειδή είναι φίλος μου και θέλω να είμαι δίκαιος. Τον σκεφτόμουν από χθες το βράδυ, μίλησα και μαζί του πολύ ώρα. Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, αυτό να το ξεκαθαρίσουμε.

Αν ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έχει παραβεί το νόμο, να το πληρώσει. Ξεκάθαρα! Θέλω να είμαι δίκαιος. Αυτά τα λέω κάθε ημέρα. Θα στενοχωρηθώ για τον φίλο μου, θα στενοχωρηθώ με τη στενοχώρια του και με τη δυσμενή κατάσταση για την οποία μπορεί να βρεθεί. Ωστόσο δεν θα αλλάξω την πρακτική που έχω και θεωρώ ότι όλοι πρέπει να είμαστε ίσιοι απέναντι στον νόμο. Άρα αν έχει παραβεί το νόμο να το πληρώσει, και να το πληρώσει οικονομικά», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Και συμπλήρωσε: «Εδώ δεν έχουμε μία τελεσίδικη δικαστική απόφαση που να μας λέει ότι ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έκλεψε 1,5 εκατομμύριο ευρώ, άρα εμείς του δεσμεύουμε μία περιουσία ισόποση, ώστε αν καταδικαστεί τότε εμείς σαν κράτος να έχουμε 1,5 εκατομμύριο. Και δηλώνω εγώ... Τώρα υπάρχει μία δημόσια διαπόμπευση. Αν δικαιωθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος, αν φανεί ότι δεν έχει κλέψει την εφορία ή αν φανεί ότι υπάρχει μία κακοδιαχείριση σε ανθρώπους που βγάζουν πολλά λεφτά και είναι μία διαφορά πολύ μικρότερη του 1,5 εκατομμυρίου, θα βγει κάποιος να του ζητήσει συγγνώμη ή μπορεί να αποκατασταθεί η ζημιά;»

Ενώ, αποκάλυψε πως: «Μου είπε εγώ αυτή την στιγμή ακόμα και αν έχω κάποιες δοσοληψίες και κάποιες ρυθμίσεις να πληρώσω, συναυλία, συνεργάτες κλπ, δεν έχω ευρώ τσακιστό γιατί μου δέσμευσαν όλους τους λογαριασμούς. Δεν έχω να κινηθώ, θα δανειστώ από φίλους για να κινούμε οικονομικά τους επόμενους μήνες. Το καλοκαίρι είναι κλειστές όλες οι υπηρεσίες άντε να δικαιωθώ, να βρω άκρη. Δεν μπορώ να κινήσει τίποτα. Τον έχουμε εκτελέσει τώρα»