Φινάλε για το Happy Day: Οι ευχές και η ανακοίνωση της Τσιμτσιλή - «Τα λέμε πρώτα ο Θεός από...»

Καλό καλοκαίρι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φινάλε για το Happy Day: Οι ευχές και η ανακοίνωση της Τσιμτσιλή - «Τα λέμε πρώτα ο Θεός από...»

Αυλαία έριξε το Happy Day του ALPHA σήμερα Παρασκευή 5/7 με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της να αποχαιρετούν τους τηλεθεατές που τους στήριξαν για ακόμα μια χρονιά σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης - δείτε εδώ.

Η παρουσιάστρια λαμπερή και ευτυχισμένη για την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει εδώ και 10 χρόνια στο κανάλι και συνεχίζει από τη νέα σεζόν με την 11η χρονιά της. Είναι το δυνατό χαρτί του σταθμού το οποίο δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν.

Με γέλια και χαρές το φινάλε του Happy Day

Οι συνεργάτες της Σταματίνας Τσιμτσιλή πίσω από τις κάμερες, ήρθαν μπροστά και αφού ένας ένας ευχήθηκαν για το φετινό καλοκαίρι, υπήρξε και ένα.. ασύλληπτο περιστατικό. Κώστας Φραγκολιάς και Λευτέρης Μητσόπουλος εμφανίστηκαν με γυναικείο μαύρισμα στο πλατό.

Λίγο πριν το κλείσιμο η παρουσιάστρια με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη της είπε μεταξύ άλλων ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην συνέχεια ανακοίνωσε πως θα επιστρέψουν και πάλι μέσα από την συχνότητα του ALPHA 16 Σεπτέμβρη αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τότε.

«Ευχαριστούμε την διοίκηση του ALPHA, την εταιρία παραγωγής όλα τα τμήματα. Σας αγαπάμε πού θα μας λείψετε και θα είμαστε εδώ 16 του μήνα πρώτα ο Θεός», είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως το Happy Day δεν θα δει καμία αλλαγή από τη νέα τηλεοπτική χρονιά, αφού όποιος γνωρίζει από τηλεόρασης ξέρει πως μια ομάδα που έχει κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία δεν την αλλάζεις. Οπότε, Κώστας Φραγκολιάς, Δημήτρης Παπανώτας και Τίνα Μεσσαροπούλου θα βρίσκονται ξανά στο πλευρό της Σταματίνας.

Μάλιστα, συνεχίζει και ο Γιώργος Σατσίδης με τα Hollywood νέα του, όπως και ο Λευτέρης Μητσόπουλος με την αστεία του ενότητα αλλά και ο Δήμος Βερύκιος.