Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Μην ξεφτιλίζεστε για ένα 50ρικο ρε...» - Θύελλα αντιδράσεων με το νέο του βίντεο στο Youtube

Η κίνηση που ενόχλησε περισσότερο το κοινό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Θέμα συζήτησης βλέπουμε να έχει γίνει το τελευταίο βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube με καλεσμένο στη νέα ιδιωτική κατακραυγή τον Ελληνοκύπριο, Fidias τον πρώτο YouTuber που κατάφερε να γίνει πολιτικός.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης σε συνεννόηση με τον Fidia είδαμε να απευθύνονται σε άγνωστό κόσμο δίνοντας του 50 ευρώ με την επίτευξη κάθε πρόκλησης. Μερικές από τις προκλήσεις ωστόσο θεωρήθηκαν ακραίες με αποτέλεσμα να δούμε αρκετά αρνητικά σχόλια.

Πιο αναλυτικά, οι χρήστες έδειξαν να είναι εξοργισμένοι στα σχόλια κάτω από το βίντεο στο Youtube, καθώς η πρόκληση "να φας τη γόπα τσιγάρου για 50 ευρώ" χαρακτηρίστηκε ακραία και απαράδεκτη.

Δείτε επίσης: Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Δεν έκανα τον καουμπόι, ο μόνος λόγος που ανέβηκε είναι να...» - Έδωσε εξηγήσεις για την επιχείρηση σύλληψης του 43χρονου

Τα αρνητικά σχόλια στο Youtube κάτω από το νέο βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη

Αλέξανδρος Κοψιάλης - Fidias - Youtube
Αλέξανδρος Κοψιάλης - Fidias - Youtube - Αρνητικά σχόλια

Ο Φειδίας Παναγιώτου (Μένικο Λευκωσίας, 10 Απριλίου 2000), γνωστός με το όνομα Fidias, είναι Ελληνοκύπριος YouTuber που εκλέχτηκε ευρωβουλευτής κατά τις ευρωεκλογές του 2024. Ο Φειδίας Παναγιώτου ξεκίνησε να αναρτά βίντεο στο YouTube το 2019.

Τον Ιανουάριο του 2023, ανακοίνωσε στην κυπριακή τηλεόραση την πρόθεσή του να πάρει συνέντευξη από κάθε υποψήφιο των κυπριακών προεδρικών εκλογών, οι οποίες θα διεξάγονταν εκείνο το έτος. Κατόρθωσε να πάρει συνέντευξη από 12 από τους 14 συνολικά υποψηφίους. Οι δύο που δεν αποδέχτηκαν την πρόσκλησή του ήταν ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, οι οποίοι κατέλαβαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα στην εκλογική αναμέτρηση.

Έχει περισσότερους από 2,6 εκατομμύρια ακολούθους στο Youtube.Τον Απρίλιο του 2024, ο Παναγιώτου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως ανεξάρτητος υποψήφιος με στόχο να παρακινήσει τους νέους να ψηφίσουν.Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν είχε ψηφίσει ποτέ μέχρι τότε και ότι δε γνωρίζει πολλά σχετικά με την πολιτική και την Ευρώπη. Κατόρθωσε να εκλεγεί συγκεντρώνοντας 71.330 ψήφους και ποσοστό 19,4% και κερδίζοντας τη μία από τις 6 έδρες της Κύπρου στο Ευρωκοινοβούλιο.

Πηγή: Wikipedia