Τζόρτζια Σιακαβάρα: Καμία σχέση με τα έντονα χρώματα και τις περούκες που φοράει - Έτσι είναι τα αληθινά της μαλλιά

Και όμως!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία ένα εκκεντρικό πρόσωπο, το οποίο βλέπουμε να μεταμορφώνεται σε ό,τι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση σε κάθε νέα της έξοδο συνοδευόμενη μάλιστα τελευταία από τον Κωνσταντίνο Πλεύρη.

Τα έντονα χρώματα αρέσουν πολύ στην αγαπημένη ηθοποιό και αυτό αποδεικνύεται από τις πολλές περούκες, που έχει στην κατοχή της η Τζόρτια Σιακαβάρα. Επομένως, το μόνο σίγουρο είναι πώς σπάνια θα δει κανείς την ηθοποιό να κάνει εμφάνιση με το φυσικό της μαλλί.

Μέσα από μερικά βίντεο της Σιακαβάρα στο Tik Tok αποδείχθηκε η αλήθεια! Αρχικά, τα φυσικά της μαλλιά είναι πολύ μακριά, μάλιστα στο πάνω μέρος έχουν γκριζάρει και στο τελείωμα είναι ξανθά από παλαιότερες βαφές που έκανε.

Δείτε επίσης: Γενέθλια για την Τζόρτζια Σιακαβάρα: Η τούρτα είχε πάνω φωτογραφία της με τον Πλεύρη σε τρυφερά τετ α τετ

Τα φυσικά μαλλιά της Τζόρτζια Σιακαβάρα χωρίς τις περούκες που φοράει

Τι συμβαίνει άραγε ανάμεσα σε εκείνη και στα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη; Η κάμερα του Happy Day απέσπασε δηλώσεις από την Τζόρτζια Σιακαβάρα, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 28/2. Η γνωστή ηθοποιός ανάμεσα στα όσα είπε έκανε και αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη.

Σε περίπτωση όμως που η Σιακαβάρα και ο Πλεύρης παντρευτούν έχει εννοηθεί, πως τα παιδιά του δε θα είναι σύμφωνα με την επιλογή αυτή. Έτσι λοιπόν, η Τζόρτζια Σιακαβάρα απάντησε ανοιχτά σχετικά με το ποιες είναι οι σχέσεις της με τον Θάνο Πλεύρη και την αδερφή του (δείτε εδώ την αιχμηρή ανάρτησή της κόρη του Πλεύρη).

«Οι σχέσεις μου με τον Θάνο Πλεύρη είναι το ίδιο όπως ήταν στην αρχή, δηλαδή σε ένα ίδιο σημείο. Δεν ήταν ποτέ πάρα πολύ άσχημες, ούτε πάρα πολύ καλές. Είχαμε κάτσει και είχαμε φάει σε ένα τραπέζι. Το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό. Τη Φένια δεν την έχω γνωρίσει, μόνο τον Θάνο έχω γνωρίσει», είχε πει η Τζόρτζια Σιακαβάρα.